Dit was het spectaculaire huwelijk van Adil El Arbi en Loubna Khalkhali

Sofie Verbeeck-01 augustus 2022 om 10:45

Je hebt op Instagram misschien al wel enkele beelden zien passeren. Verschillende outfits, een bruidstaart om U tegen te zeggen en Will Smith als eregast. Dat was het huwelijk van filmregisseur Adil El Arbi en VRT-journaliste Loubna Khalkhali.

In 2021 hebben Adil en Loubna elkaar al het jawoord gegeven maar door corona kon dat toen niet gevierd worden met een groot feest. Na een jaar te wachten hebben ze hun liefde afgelopen weekend eindelijk groots kunnen vieren. Het huwelijksfeest ging door in het Marrokaanse Tanger en daarvoor boekten enkele bekende gasten ook een vliegtuigticket. Onder andere Matteo Simoni, Eline De Munck en zelfs Will Smith waren te gast op het feest.

Bij zo'n spectaculair feest hoorden natuurlijk ook verschillende outfits, zo wisselde het bruidspaar minstens twee keer van kledij. Daarnaast konden de gasten ook genieten van een prachtige witte bruidstaart versier met mooie bloemen. Het was een huwelijksfeest met alles erop en eraan!

Lil Kleine deelt zijn kant van het verhaal in nieuwe single

Karen Luiken-06 februari 2023 om 16:55

Lil Kleine heeft zijn lippen in de afgelopen maanden stijf op elkaar gehouden als het gaat over de relatiebreuk met Jaimie Vaes. Hij reageerde nooit op roddels en geruchten, maar gaat daar met een nieuw liedje verandering in brengen.

Jorik, zoals de rapper echt heet, brengt aanstaande vrijdag samen met Boef een nieuw nummer uit. Heel veel is daar nog niet over bekend, maar Lil Kleine maakt nu wel bekend dat hij daarin een boekje open zal doen over de afgelopen periode.

De artiest heeft het over een gevaarlijke cocktail van roem, geld, drank en drugs. “Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt”, aldus Jorik. In die relatie is volgens hem het slechtste van zowel zichzelf als van Jaimie naar boven gekomen, maar is ook zijn grootste trots Lío ontstaan.

“De pijn en gemis die ik een jaar lang heb gevoeld omdat ik hem niet kon zien of spreken is echt een nachtmerrie geweest. Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aan ga en probeer een beter mens te zijn die betere keuzes zal maken. Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn. Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen”, zo klinkt het.

En hij gaat verder: “Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen. Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en moest er een keer uit. Ik ben al heel lang stil en heb nooit mijn mond opengetrokken of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken. Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal. Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten.”

Deze 'Temptation Island'-verleidster gaat trouwen

Karen Luiken-06 februari 2023 om 16:50

De bruidsklokken luiden in ‘Temptation Island’-land. Laetitia Nouhhaïdi, een inmiddels bekende verleidster uit het programma, gaat trouwen.

Laetitia maakt het nieuws zelf bekend op haar Instagram-pagina. Daar deelt ze vanuit Mexico een aantal verschillende beelden met haar kersverse verloofde Yones. Op het ene beeld is het huwelijksaanzoek te zien, op het andere een glimp van de diamanten ring die Laetitia heeft gekregen. Uit het bijschrift wordt duidelijk dat ze op 3 februari ten huwelijk is gevraagd.

Het koppel is nu dik twee jaar samen. Wanneer het jawoord gegeven zal worden, is nog niet bekend.

Ontdek meer