Dit was het spectaculaire huwelijk van Adil El Arbi en Loubna Khalkhali

Sofie Verbeeck-01 augustus 2022 om 10:45

Je hebt op Instagram misschien al wel enkele beelden zien passeren. Verschillende outfits, een bruidstaart om U tegen te zeggen en Will Smith als eregast. Dat was het huwelijk van filmregisseur Adil El Arbi en VRT-journaliste Loubna Khalkhali.

In 2021 hebben Adil en Loubna elkaar al het jawoord gegeven maar door corona kon dat toen niet gevierd worden met een groot feest. Na een jaar te wachten hebben ze hun liefde afgelopen weekend eindelijk groots kunnen vieren. Het huwelijksfeest ging door in het Marrokaanse Tanger en daarvoor boekten enkele bekende gasten ook een vliegtuigticket. Onder andere Matteo Simoni, Eline De Munck en zelfs Will Smith waren te gast op het feest.

Bij zo'n spectaculair feest hoorden natuurlijk ook verschillende outfits, zo wisselde het bruidspaar minstens twee keer van kledij. Daarnaast konden de gasten ook genieten van een prachtige witte bruidstaart versier met mooie bloemen. Het was een huwelijksfeest met alles erop en eraan!

Eerste IKEA in Zuid-Amerika opent de deuren

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:34

Wie een reisje gepland heeft naar Chili, kan er vanaf nu ook Zweedse balletjes gaan eten bij IKEA. In de Chileense hoofdstad Santiago opende zopas immers de eerste IKEA in Zuid-Amerika!

Afgelopen donderdag stond Santiago even in rep en roer. Reden? De Zweedse keten IKEA opende hun eerste Zuid-Amerikaanse vestiging.

Er stonden tot wel duizenden mensen uren in de rij, om als eerste de winkel te ontdekken.

De nieuwe winkel in Santiago is de 470ste winkel voor IKEA, maar de eerste in het ganse continent Zuid-Amerika. Maar daar blijft het niet bij. Ook zouden er al plannen op tafel liggen om twee vestigingen te openen in Peru en Colombia.

Check enkele sfeerbeelden hieronder in de post van VRT NWS:

Klaasje over K3: “Je krijgt gewoon een rolomschrijving”

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 13:22- Foto:

DPG Media - The Voice Kids

De 27-jarige Klaasje Meijer, ex-blondine van K3, is volgende week te gast in het VTM-programma 'Doen, Durven of Waarheid’. En daar spreekt ze openlijk over haar vertrek bij de populairste meidengroep van de Lage Landen.

In 2021 kondigde Klaasje na vijf jaar haar afscheid aan. Nu praat ze voor het eerst openlijk en eerlijk over waarom ze dat net deed:

“Je speelt jezelf binnen K3, maar het is een uitvergrote versie van jezelf. Maar toch, aan het begin van een filmperiode, dan krijg je gewoon een rolomschrijving. Dan staat er: ‘Klaasje is naïef, grappig en doet gekke dingen.’ En dat is natuurlijk wel iets dat heeft meegespeeld in mijn afweging om te stoppen. Ik wilde gewoon aan mijn volwassen leven beginnen, en niet meer alleen als dat plaatje gezien worden. Ik wilde gewoon écht mezelf kunnen zijn”, wou ze kwijt.

Op de vraag of ze spijt heeft van haar K3-avontuur, antwoordt ze dit: “Ik had ook nooit vooraf kunnen denken dat ik na zes jaar zou stoppen. Maar ik ontwikkelde en veranderde. Ik voelde dat ik ouder werd, in mijn hoofd misschien ouder dan dat mensen mij zagen. Ik voelde aan alles dat ik toe was aan een volgende stap. En dat voelt nu ook als de juiste keuze.”

‘Waarheid, Durven of Doen’, ontdek je iedere week van maandag tot donderdag om 20u30 bij VTM.

Ontdek meer