PKP DWNTWN komt terug op 6 en 7 augustus

Sofie Verbeeck-01 augustus 2022 om 10:30- Foto:

Photo by PKP DWNTWN

Wou jij deze zomer ook graag naar het Hasseltse Pukkelpop gaan, maar kan je niet door je herexamens? Dan is Pukkelpop DWNTWN de oplossing! Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus kan jij op 3 locaties in Hasselt genieten van enkele live rooftopconcerten.

Na een succesvolle editie in 2019 slaan de stad Hasselt en Pukkelpop weer de handen in elkaar om samen de Pukkelpopsfeer naar de binnenstad te brengen. Op 6 augustus voorzien ze live rooftopconcerten en op 7 augustus zetten ze het feest verder in het thema street style.

De line-up doet al vermoeden dat Pukkelpop DWNTWN zeker niet moet onderdoen voor het grotere festival. Met namen zoals Berre, Portland, Isaac Roux, DIKKE, Jelle, Cellini en nog vele anderen kan je zaterdag een zalig feestje bouwen in de straten van Hasselt! Naast de rooftopconcerten kan je de nacht ingaan met afterparties en DJ sets van Hyalyte en Prinsezy.

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer