Gina Rodriguez zwanger van eerste kindje!

Dieter Blarinckx-31 juli 2022 om 20:12

Leuk babynieuws voor Gina Rodriguez want via sociale media heeft ze aangekondigd dat ze zwanger is van haar eerste kindje!

De ‘Jane the Virgin’-actrice leerde haar man Joe kennen tijdens de opnames van de serie in 2016, waarna ze in 2018 in het huwelijksbootje stapten. De twee zijn nu dolgelukkig dat ze hun eerste kindje verwachten!

Ze plaatsten op haar Instagram een bijzondere en romantische video: “Deze verjaardag is anders”, luidt de caption. Ook diezelfde dag werd de actrice 38.

Proficiat!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer