Jared Leto heeft rol beet in Disney’s ‘The Haunted Mansion’

Dieter Blarinckx-31 juli 2022 om 20:05

Disney is volop bezig aan een nieuwe live-action verfilming gebaseerd op hun populaire attractie ‘The Haunted Mansion’ en nu zou een heel bekende acteur een rol beet hebben!

De nieuwe film heeft al een bevestigde sterrencast met o.a. Tiffany Haddish, Owen Wilson, Rosario Dawson en Danny DeVito. En nu zou ook Jared Leto een rol te pakken hebben. Hem ken je waarschijnlijk wel van kleppers zoals ‘Morbius’, ’Suicide Squad’ en ‘Blade Runner 2049’. Leto speelt - naar verluidt - de hoofdrol als de ‘Hatbox Ghost’, een van de hoofdpersonages uit de attractie.

De film wordt in de lente van volgend jaar in de bioscoop verwacht.

Dit is de eerste trailer van de nieuwe 'Transformers'-film

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:24

Optimus Prime en Bumblebee zijn helemaal terug van weggeweest in de gloednieuwe film in de ‘Transformers’-franchise: ‘Rise of the Beasts’.

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga speelt zich af in de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

Naast de bekende personages Optimus Prime en Bumblebee, zien we ook een heleboel nieuwe machines de revue passeren in de eerste trailer. Zo zien we namelijk allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ zal aankomende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer