Jared Leto heeft rol beet in Disney’s ‘The Haunted Mansion’

Dieter Blarinckx-31 juli 2022 om 20:05

Disney is volop bezig aan een nieuwe live-action verfilming gebaseerd op hun populaire attractie ‘The Haunted Mansion’ en nu zou een heel bekende acteur een rol beet hebben!

De nieuwe film heeft al een bevestigde sterrencast met o.a. Tiffany Haddish, Owen Wilson, Rosario Dawson en Danny DeVito. En nu zou ook Jared Leto een rol te pakken hebben. Hem ken je waarschijnlijk wel van kleppers zoals ‘Morbius’, ’Suicide Squad’ en ‘Blade Runner 2049’. Leto speelt - naar verluidt - de hoofdrol als de ‘Hatbox Ghost’, een van de hoofdpersonages uit de attractie.

De film wordt in de lente van volgend jaar in de bioscoop verwacht.

Yes! Nieuwe trailer van 'Gladiator 2' verschenen

Karen Luiken-24 september 2024 om 10:26

Er zijn nieuwe beelden verschenen van ‘Gladiator 2’, het vervolg op de originele ‘Gladiator’-film waar fans bijna 25 jaar op hebben moeten wachten

‘Gladiator 2’ speelt zich enkele decennia na de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. Lucius - de kleinzoon van Marcus Aurelius, de voormalige keizer van Rome, en zoon van Lucilla – woont met zijn vrouw en kind in Numidië. Romeinse soldaten onder leiding van generaal Marcus Acacius vallen binnen en dwingen Lucius tot slavernij. Geïnspireerd door Maximus besluit Lucius te vechten als gladiator.

De rol van Lucius wordt vertolkt door Paul Mescal. Een oude bekende die terugkeert is Connie Nielsen. Andere rollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger en Joseph Quinn.

'Gladiator 2' verschijnt half november op het witte doek.

Zien: eerste trailer nieuwe Marvel-film 'Thunderbolts'

Karen Luiken-24 september 2024 om 10:04

Marvel heeft weer een nieuw pareltje klaarstaan. Het duurt nog even voor het zover is, maar vanaf 30 april 2025 is ‘Tunderbolts’ op het witte doek te zien. Een eerste trailer van de film is nu verschenen.

‘Tunderbolts’ is een team-up met de depressieve huurmoordenares Yelena Belova en de meest onverwachte groep buitenbeentjes van het Marvel Cinematic Universe. In de film komen allerlei verschillende personages voorbij, waaronder ook Bucky Barnes, Red Guardia, John Walker. Taskmaster, Ghost en Valentinna Allegra de Fontaine.

Florence Pugh speelt de hoofdrol en kruipt in de huid van Yelena Belova. Andere castleden zijn Sebastian Stan, David Harbour, Wyatt Russell, Olga Kurylenko, Hannah John-Kamen en Julia Louis-Dreyfus.

Ontdek meer