Rijvers Festival voegt cast van 'Nonkels' toe aan de affiche!

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 19:55

Naast muziek zal je op het Rijvers Festival ook de cast van de Vlaamse serie ‘Nonkels’ kunnen ontmoeten! Dat maakte de organisatie van het Vlaamse festival zopas bekend.

Eerder deze maand kondigde het festival al aan dat er een heuse TikTok Stage zou komen, maar ze gaan zelfs nóg een stapje verder. Enkele acteurs van de hitserie ‘Nonkels’ zullen immers ter plaatse zijn voor een leuke meet & greet! Jelle De Beule, Rik Verheye, Blaise Afonso en Emilie De Roo zijn sowieso van de partij!

“Ons festival is meer dan ooit een straffe combinatie tussen muzikale acts en complexloos entertainment. Vorige week nog maar lanceerden we onze unieke TikTok-stage, waar onder meer Julie en Jacques Vermeire, Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx meet-‘n-greets houden. We vroegen daarnaast aan onze duizenden fans op social media wie volgens hen nog ontbrak op de line-up. Iemand opperde ‘Nonkels’ en zo ging de bal aan het rollen. Het mag duidelijk zijn: Rijvers Festival is ook dit jaar zoveel meer dan muziek.”

Op het Rijvers Festival kan je ook gaan genieten van muzikale acts van o.a. Clouseau, Niels Destadsbader, Absynthe Minded, Camille, Regi, Snelle, Metejoor, K3, De Kreuners, Natalia, Laura Tesoro, #LikeMe, Compact Disk Dummies, Samson & Marie, 2 Fabiola, Cleymans & Van Geel en Kobe Ilsen & Viktor Verhulst.

Het festival zal plaatsvinden van vrijdag 12 tot en met maandag 15 augustus. Tickets vind je hier.

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Laatste figuur 'The Masked Singer' onthult zich

Karen Luiken-02 februari 2023 om 08:47

In de afgelopen weken hebben maar liefst dertien figuren uit ‘The Masked Singer’ zichzelf kenbaar gemaakt. Na onder andere Mummie, Soaperster, Groot Licht en Champignon was het gisteren de beurt aan het veertiende en daarmee laatste figuur: Vlinder.

Mensen die gisteren op de Bondgenotenlaan in Leuven liepen, kregen de allereerste preview van Vlinder. Daar konden voorbijgangers door een klein kijkgaatje zien hoe het glinsterende figuur uit haar cocon klom.

Vlinder legde een lange weg af om te doen wat ze het liefst doet: zingen en op het podium staan. Ze is vrolijk, lief en beeldschoon. “Hello world, gegroet aardbewonertjes. Ik ben Vlinder! Ik zoefde als een torpedo door tijd en ruimte om mijn vleugels uit te slaan in The Masked Singer”, zo stelt ze zichzelf voor. “Wat een voyage! Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst. Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn ruimte-coconnetje te verlaten. Dus ik parkeer mijn UFO graag in jullie galaxy. Ik moet hier even de kat uit de boom kijken want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje. De atmosphere zit wel al goed, dat voel ik aan mijn antennes! Ik ben supernieuwsgierig om samen op ontdekkingsreis te gaan.”

Met de reveal van Vlinder zijn alle veertien pakken uit het nieuwe seizoen bekend. Zij worden straks opgedeeld in twee groepen van zeven, die week om week zullen strijden voor hun anonimiteit. De acht strafste Masked Singers komen samen in The Big Bang om in één rechte lijn richting finale te gaan.

‘The Masked Singer’ is vanaf vrijdag 3 februari om 20.35 uur te zien bij VTM.

Ontdek meer