'Bittersweet Sixteen' komt naar Netflix!

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 12:24

Wie de Vlaamse jongerenfilm ‘Bittersweet Sixteen’ gemist heeft in de bioscoop, gaan we nu héél blij maken! Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de film vanaf 31 juli te streamen zal zijn!

De film is een soort van familieproject van de Verheyens. Dochter Anna verzorgde het scenario en regisseerde de komedie samen met haar bekende ouders Jan Verheyen en Lien Willaert.

‘Bittersweet Sixteen’ volgt tiener Lotte die uitkijkt naar haar 16de verjaardag. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug want het populairste meisje van de klas, Astrid, beschadigde haar zelfbeeld. Ook thuis heeft de tiener het moeilijk want haar ouders gaan uit elkaar. Een combinatie van hormonen, ontluikende liefdes en een zoektocht naar seksuele identiteit bouwen zich op en komen tot een climax tijdens het feest van Lotte haar 16de verjaardag.

Stream ‘m dus vanaf 31 juli op Netflix!

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer