Opnames van tweede seizoen 'The Summer I Turned Pretty' zijn begonnen

Nico De Greef-30 juli 2022 om 11:48

Amazon Prime heeft op haar sociale kanalen aangekondigd dat de opnames van het tweede seizoen van de populaire dramareeks officieel van start zijn gegaan.

De streamer kondigde de start van de opnames aan met een foto op sociale media van een glimlachende hoofdrolspeelster Lola Tung en Jenny Han, de schrijfster van de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd, achter de schermen. "We zijn weer terug in Cousins Beach! Seizoen 2 is onderweg", luidt de caption bij de foto.

Dat Amazon zo kort na de lancering van het eerste seizoen al met de opnames van het tweede begint, is opmerkelijk. Dit geeft aan dat de streamer veel vertrouwen heeft in de nieuwe reeks van de bedenkster achter het succesvolle To All The Boys I've Loved Before.

Het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 en volgt het leven van het tienermeisje Isabel "Belly" Conklin (Lola Tung) die de zomervakantie doorbrengt met haar moeder, diens beste vriendin en twee knappe zonen Jeremiah (Gavin Casalegno) en Conrad (Christopher Briney). Met een zwembad, strand en twee hele knappe boys heeft Belly alles dat ze maar kan wensen tijdens een zomer. Tot er plots iets verandert, want de jongens beginnen écht aandacht te geven aan Isabel.

Waar zal het tweede seizoen over gaan?

Het tweede seizoen zal hoogstwaarschijnlijk het verhaal van het tweede boek volgen genaamd 'It's Not Summer Without You'. Dat boek speelt zich opnieuw af in de zomer, maar dan een jaar later, met nog meer drama en romantiek. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is momenteel nog niet geweten. Mogelijk zal de reeks in het najaar van 2023 terug te zien zijn via Amazon Prime.

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Netflix deelt nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:09

Met nog een kleine week te gaan voor de langverwachte serie ‘Avatar: The Last Airbender’ verschijnt, deelt Netflix een nieuw opwarmertje voor fans. Er zijn extra beelden verschenen van de live action-remake van de gelijknamige animatiereeks.

‘Avatar: The Last Airbender’ gaat over Avatar en de vier evenementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Het verhaal draait om de jonge luchtmeester Aang, die gevangen komt te zitten in een ijsberg en honderd jaar later weer ontwaakt in een wereld die compleet veranderd is.

De reeks verschijnt op donderdag 22 december op Netflix en bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer