Opnames van tweede seizoen 'The Summer I Turned Pretty' zijn begonnen

Nico De Greef-30 juli 2022 om 11:48

Amazon Prime heeft op haar sociale kanalen aangekondigd dat de opnames van het tweede seizoen van de populaire dramareeks officieel van start zijn gegaan.

De streamer kondigde de start van de opnames aan met een foto op sociale media van een glimlachende hoofdrolspeelster Lola Tung en Jenny Han, de schrijfster van de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd, achter de schermen. "We zijn weer terug in Cousins Beach! Seizoen 2 is onderweg", luidt de caption bij de foto.

Dat Amazon zo kort na de lancering van het eerste seizoen al met de opnames van het tweede begint, is opmerkelijk. Dit geeft aan dat de streamer veel vertrouwen heeft in de nieuwe reeks van de bedenkster achter het succesvolle "To All The Boys I've Loved Before".

Het eerste seizoen van 'The Summer I Turned Pretty' is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 en volgt het leven van het tienermeisje Isabel "Belly" Conklin (Lola Tung) die de zomervakantie doorbrengt met haar moeder, diens beste vriendin en twee knappe zonen Jeremiah (Gavin Casalegno) en Conrad (Christopher Briney). Met een zwembad, strand en twee hele knappe boys heeft Belly alles dat ze maar kan wensen tijdens een zomer. Tot er plots iets verandert, want de jongens beginnen écht aandacht te geven aan Isabel.

Waar zal het tweede seizoen over gaan?

Het tweede seizoen zal hoogstwaarschijnlijk het verhaal van het tweede boek volgen genaamd 'It's Not Summer Without You'. Dat boek speelt zich opnieuw af in de zomer, maar dan een jaar later, met nog meer drama en romantiek. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is momenteel nog niet geweten. Mogelijk zal de reeks in het najaar van 2023 terug te zien zijn via Amazon Prime.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer