Opnames van tweede seizoen 'The Summer I Turned Pretty' zijn begonnen

Nico De Greef-30 juli 2022 om 11:48

Amazon Prime heeft op haar sociale kanalen aangekondigd dat de opnames van het tweede seizoen van de populaire dramareeks officieel van start zijn gegaan.

De streamer kondigde de start van de opnames aan met een foto op sociale media van een glimlachende hoofdrolspeelster Lola Tung en Jenny Han, de schrijfster van de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd, achter de schermen. "We zijn weer terug in Cousins Beach! Seizoen 2 is onderweg", luidt de caption bij de foto.

Dat Amazon zo kort na de lancering van het eerste seizoen al met de opnames van het tweede begint, is opmerkelijk. Dit geeft aan dat de streamer veel vertrouwen heeft in de nieuwe reeks van de bedenkster achter het succesvolle "To All The Boys I've Loved Before".

Het eerste seizoen van 'The Summer I Turned Pretty' is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 en volgt het leven van het tienermeisje Isabel "Belly" Conklin (Lola Tung) die de zomervakantie doorbrengt met haar moeder, diens beste vriendin en twee knappe zonen Jeremiah (Gavin Casalegno) en Conrad (Christopher Briney). Met een zwembad, strand en twee hele knappe boys heeft Belly alles dat ze maar kan wensen tijdens een zomer. Tot er plots iets verandert, want de jongens beginnen écht aandacht te geven aan Isabel.

Waar zal het tweede seizoen over gaan?

Het tweede seizoen zal hoogstwaarschijnlijk het verhaal van het tweede boek volgen genaamd 'It's Not Summer Without You'. Dat boek speelt zich opnieuw af in de zomer, maar dan een jaar later, met nog meer drama en romantiek. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is momenteel nog niet geweten. Mogelijk zal de reeks in het najaar van 2023 terug te zien zijn via Amazon Prime.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

Derde seizoen 'Outer Banks' heeft een trailer

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:07

De Pogues zijn terug. Na een teaser deelt Netflix nu ook een trailer van het derde seizoen van ‘Outer Banks’. En dat werd ook wel tijd, want de nieuwe afleveringen verschijnen over een kleine drie weken al op het wereldwijde web.

In het derde seizoen gaan John B, Sarah, Kie en JJ opnieuw op avontuur. Terwijl hun familieleden zich ernstig zorgen maken omdat ze denken dat hun kinderen vermist zijn, genieten de Pogues van hun vrijheid op de Caraïben. Althans, voor zolang dat kan. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

Acteurs Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss en Rudy Pankow keren allemaal terug voor het vervolg. Verder zijn ook Austin North, Drew Starkey, Deion Smith en Charles Esten weer te zien als Topper, Rafe, Kelce en Ward. Acteur Andy McQueen is nieuw in het verhaal; hij kruipt in de huid van de crimineel Carlos Singh.

Het derde seizoen van 'Outer Banks' is vanaf 23 februari te zien.

Ontdek meer