Bewezen: blauwe ballen is echte aandoening

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 08:04

Ja, je leest de titel van dit artikel wel degelijk goed, onderzoek heeft aangetoond dat blauwe ballen een échte medische aandoening is. Dat werd bewezen door Dr. Sam Hay.

Men spreekt over blauwe ballen als een man spreekt over het gevoel dat hij krijgt na een langdurige seksuele opwinding, zonder klaar te komen. Er ontstaat dan een vreemd en onwennig gevoel in de ballen, dat vaak wordt omschreven als ‘blauwe ballen’. Dr. Sam Hay bewees nu - eens en voor altijd - dat dit vreemde gevoel wel degelijk een aandoening is.

Hij zei echter dat de ballen meestal niet felblauw worden, zoals je zou denken, maar dat ze een “soort blauwe tint” kunnen aannemen als gevolg van gezwollen aderen.

"Ik dacht altijd dat blauwe ballen een mythe was, dat als je - te - lang opgewonden blijft, je ballen blauw worden en eraf vallen, en dat de enige manier om ervan af te komen is om wat plezier te maken. Ik dacht dat het een excuus was voor mannen om klaar te komen, maar het is echt waar!”, verklaarde hij tijdens een Australische lezing.

Wie volgende keer dus zaagt over blauwe ballen, heeft misschien wel gelijk...

Spaanse stad Malaga gaat opblaaspiemels verbieden

Dieter Blarinckx-19 november 2022 om 08:58

Veel vrijgezellenfeestjes trekken tegenwoordig naar de Spaanse stad Malaga, en daar loopt het dan meestal helemaal uit de hand. En dat is de stad beu. Vooral de vele opblaaspoppen en opblaaspenissen zijn ze meer dan kotsbeu.

De Spaanse stad heeft nu aangekondigd dat ze vanaf volgend jaar serieuze boetes zullen uitkeren voor mensen die rondlopen met erotische attributen en voor naaktheid.

Denk dan vooral aan de vele Borat-badpakjes, de pikante attributen waarmee de feestvierders daarvoor over straat lopen zoals opblaasbare penissen of sekspoppen. Zowel de bewoners als het stadsbestuur zijn het beu.

Wie vanaf januari halfnaakt rondloopt, of verkleed in een peniskostuum, met een sekspop of opblaaspenis, zal eerst nog een waarschuwing van de politie krijgen. Maar wie weigert de nieuwe regels te volgen, zal een boete van 750 euro opgelegd krijgen. Gebeurt dit gedrag in het zicht van minderjarigen, van mensen met een handicap of van een school of speelplein, dan kan de boete oplopen tot 1.500 euro.

Jullie zijn gewaarschuwd!

Voor de kinky lovers: de erotische adventskalender

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 16:35

Ben jij nog op zoek naar een seksueel getint cadeau om te scoren bij je lief? Dan is deze adventskalender misschien wel jouw redding. Klinkt misschien saai, zo’n adventskalender, maar dit is geen gewone kalender, maar wel een zeer erotisch-getinte adventskalender!

Net zoals de klassieke adventskalender bevat deze erotische versie 24 grote en kleine verrassingen. Deze keer dus geen chocola of koekjes, maar spannende seksspeeltjes en nog andere leuke, erotische verrassingen die de temperatuur in de slaapkamer zullen doen stijgen!

Opgeteld zouden de speeltjes en snufjes in deze kalender zo’n €500 waard zijn, maar via de online shop EasyToys kan je ‘m al op de kop tikken voor €130. Maar ze vliegen de deur uit, dus snel zijn is de boodschap!

Een vakje van de adventskalender openen was ongetwijfeld nog nooit zo spannend en opwindend…

Ontdek meer