Harry Styles sluit monsterdeal met Marvel voor 5 films

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 07:53

Groot nieuws uit de superheldenwereld want Harry Styles en Marvel hebben een nieuwe deal gesloten. De acteur & zanger zal maar liefst in vijf Marvelfilms te zien zijn.

In de film ‘The Eternals’ werd het personage van Styles heel kort geïntroduceerd aan het einde van de film, maar fans zullen ‘m dus in de toekomst vaker tegenkomen in Marvelfilms. Zo sloot hij nu een deal van 100 miljoen dollar om in vijf volgende films mee te spelen.

In het Marvel Cinematic Universe speelt Styles de rol van Eros (aka Starfox), de broer van bad guy Thanos.

“Marvel houdt Harry Styles al de afgelopen 18 maanden in de gaten. Niet alleen is hij de grootste popster van het moment, maar zijn ster is zo groot dat het film en muziek overstijgt. Alles wat hij aanraakt, verandert in goud. De nieuwe films zullen dus erg belangrijk zijn om een nieuw publiek aan te trekken en ook aan oudere comic-fans zijn talent te tonen”, klinkt het bij een anonieme bron aan het Britse The Sun.

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Nieuwe ‘Harry Potter’-experience aangekondigd!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:37

Nadat afgelopen weekend bekend werd gemaakt dat we de langverwachte game ‘Hogwarts Legacy’ pas in februari 2023 mogen verwachten, heeft Warner Bros nu ook een nieuwe ‘Harry Potter’ game/interactieve experience aangekondigd!

Via sociale media werd zopas een mysterieuze video gedropt waarin Warner Bros., de procenten achter de Wizarding World, een gloednieuwe experience aankondigen.

“Breng magie en spreuken naar je dagelijkse leven met deze nieuwe game/experience. Maak kennis met de Harry Potter Magic Caster Wand!”. Heel mysterieus allemaal, want er wordt nog nergens gesproken over wat het net zal zijn.

Als we enkele bronnen (o.a. Mugglenet en The Potter Collector) mogen geloven zou het gaan om een mobiele app/game die je toelaat om via AR (augmented reality) te toveren met jouw smartphone (die dan eigenlijk een toverstok is).

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen.

Een releasedatum is er helaas ook nog niet, dus stay tuned!

Ontdek meer