Harry Styles sluit monsterdeal met Marvel voor 5 films

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 07:53

Groot nieuws uit de superheldenwereld want Harry Styles en Marvel hebben een nieuwe deal gesloten. De acteur & zanger zal maar liefst in vijf Marvelfilms te zien zijn.

In de film ‘The Eternals’ werd het personage van Styles heel kort geïntroduceerd aan het einde van de film, maar fans zullen ‘m dus in de toekomst vaker tegenkomen in Marvelfilms. Zo sloot hij nu een deal van 100 miljoen dollar om in vijf volgende films mee te spelen.

In het Marvel Cinematic Universe speelt Styles de rol van Eros (aka Starfox), de broer van bad guy Thanos.

“Marvel houdt Harry Styles al de afgelopen 18 maanden in de gaten. Niet alleen is hij de grootste popster van het moment, maar zijn ster is zo groot dat het film en muziek overstijgt. Alles wat hij aanraakt, verandert in goud. De nieuwe films zullen dus erg belangrijk zijn om een nieuw publiek aan te trekken en ook aan oudere comic-fans zijn talent te tonen”, klinkt het bij een anonieme bron aan het Britse The Sun.

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Rihanna werkt aan nieuw album

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:03

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het gaat nu eindelijk gebeuren. Rihanna komt met een album. Haar man A$AP Rocky heeft verklapt dat ze aan nieuwe muziek werkt.

A$AP deed de onthulling tijdens een bezoekje aan Parijs, waar fans hem op straat vroegen naar ontwikkelingen over de muzikale comeback van Rihanna. “Ze werkt eraan”, was zijn antwoord op die vraag.

Dat de zangeres met nieuwe muziek zou komen, is al een tijdje bekend. Vorig jaar liet ze doorschemeren dat ze in 2023 een album uit zou brengen, maar dat is helaas niet gebeurd.

Het laatste studioalbum van RiRi kwam in 2016 uit. Daarna bracht ze geen nieuwe plaat meer uit, maar wel een aantal nieuwe nummers, waaronder die voor de soundtrack van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Ontdek meer