Harry Styles sluit monsterdeal met Marvel voor 5 films

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 07:53

Groot nieuws uit de superheldenwereld want Harry Styles en Marvel hebben een nieuwe deal gesloten. De acteur & zanger zal maar liefst in vijf Marvelfilms te zien zijn.

In de film ‘The Eternals’ werd het personage van Styles heel kort geïntroduceerd aan het einde van de film, maar fans zullen ‘m dus in de toekomst vaker tegenkomen in Marvelfilms. Zo sloot hij nu een deal van 100 miljoen dollar om in vijf volgende films mee te spelen.

In het Marvel Cinematic Universe speelt Styles de rol van Eros (aka Starfox), de broer van bad guy Thanos.

“Marvel houdt Harry Styles al de afgelopen 18 maanden in de gaten. Niet alleen is hij de grootste popster van het moment, maar zijn ster is zo groot dat het film en muziek overstijgt. Alles wat hij aanraakt, verandert in goud. De nieuwe films zullen dus erg belangrijk zijn om een nieuw publiek aan te trekken en ook aan oudere comic-fans zijn talent te tonen”, klinkt het bij een anonieme bron aan het Britse The Sun.

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Ontdek meer