Zien: eerste teaser trailer 'Oppenheimer' gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 07:44

De legendarische filmregisseur Christopher Nolan heeft de eerste beelden gedropt van zijn langverwachte nieuwe film 'Oppenheimer'.

Nolan ken je ongetwijfeld wel van kleppers zoals 'Dunkirk', 'Inception', 'Interstellar' en 'TENET', en hij is nu terug met een gloednieuwe film die de titel 'Oppenheimer' krijgt.

'Peaky Blinders'-acteur Cilian Murphy, kruipt in de huid van natuurkundige Robert Oppenheimer, ook wel 'de vader van de atoombom'. Hij was als wetenschappelijk directeur verantwoordelijk voor het Manhattanproject in de Tweede Wereldoorlog. Hoewel Oppenheimer welbespraakt was, kampte hij ook met depressies en behoorlijk vreemd gedrag....

De film wordt in het voorjaar van 2023 verwacht in de bioscoop. Check hieronder alvast de eerste beelden!

'Close' grote winnaar bij de Ensors

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:34

De Belgische film 'Close' van de Gentse regisseur Lukas Dhont valt nu ook in eigen land in de prijzen. Bij de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival Oostende, wist de film immers meerdere prijzen in de wacht te slepen.

Onze Belgische inzending voor de Academy Awards (Oscars) blijft scoren. Op de uitreiking van de Ensors, de Belgische filmprijzen, viel de film in de prijzen. Maar de meest opmerkelijke prijs is toch wel die voor de 15-jarige hoofdrolspeler Eden Dambrine. Hij won de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler.

In 'Close' speelt Eden de rol van Léo, een van de twee hoofdrollen in de Belgische prent. En dat deed hij met passie en enthousiasme, en dat loont. Afgelopen vrijdagavond mocht hij dus trots de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler in ontvangst nemen.

'Close' won daarnaast ook nog 5 andere prijzen, waaronder de Ensor voor 'Beste Film', 'Beste Regie' en 'Beste Scenario'.

De film speelt nu in onze bioscopen. Check de trailer hier:

'Titanic' speelt vanaf woensdag terug in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:28

Wie nog op zoek is naar een leuke (en misschien romantische?) filmtip voor in de bioscoop, hoeft niet langer te zoeken. Vanaf woensdag speelt immers de herwerkte versie van 'Titanic' in de Belgische bioscopen!

De filmklassieker 'Titanic' van regisseur James Cameron kreeg voor zijn 25ste verjaardag een volledige remastering in HFR 3D. Zo beleef je het epische verhaal van Jack en Rose aan boord van het wereldberoemde schip zoals nooit tevoren!

De film komt woensdag uit en zal dus tijdelijk terug te zien zijn op het witte doek.

Check hier alvast de nieuwe trailer:

Ontdek meer