VTM komt met docureeks over Camille Dhont

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 07:38

Het was - en is nog steeds - een topjaar voor de Vlaamse zangeres en actrice Camille Dhont. Na haar debuut in '#LikeMe' verovert ze ook de Vlaamse hitlijsten. En nu krijgt ze ook een eigen docureeks op VTM.

De docu zal uit twee delen bestaan - ieder deel zal zo'n 50 minuten duren - en zal dus uitgezonden worden dit najaar bij VTM. De reeks geeft fans een blik achter de schermen en zoomt in op de grote highlights van haar carrière, waaronder ook haar deelname aan het VTM-programma 'The Masked Singer'!

“De rode draad is de vraag wat er allemaal gebeurt met een meisje dat binnen de kortste keren is uitgegroeid tot een echte popster. We volgen haar zowel in haar privéleven als bij haar optredens, de voorbereidingen op haar Lotto Arena-concerten en de opnames van haar cd", klinkt het bij manager William Vaesen aan Het Laatste Nieuws.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer