VTM komt met docureeks over Camille Dhont

Dieter Blarinckx-30 juli 2022 om 07:38

Het was - en is nog steeds - een topjaar voor de Vlaamse zangeres en actrice Camille Dhont. Na haar debuut in '#LikeMe' verovert ze ook de Vlaamse hitlijsten. En nu krijgt ze ook een eigen docureeks op VTM.

De docu zal uit twee delen bestaan - ieder deel zal zo'n 50 minuten duren - en zal dus uitgezonden worden dit najaar bij VTM. De reeks geeft fans een blik achter de schermen en zoomt in op de grote highlights van haar carrière, waaronder ook haar deelname aan het VTM-programma 'The Masked Singer'!

“De rode draad is de vraag wat er allemaal gebeurt met een meisje dat binnen de kortste keren is uitgegroeid tot een echte popster. We volgen haar zowel in haar privéleven als bij haar optredens, de voorbereidingen op haar Lotto Arena-concerten en de opnames van haar cd", klinkt het bij manager William Vaesen aan Het Laatste Nieuws.

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer