Madison Beer en Noah Cyrus cancelen voor Pukkelpop

Dieter Blarinckx-29 juli 2022 om 13:49

Tomorrowland gaat zijn laatste weekend in, dus veel festivalgangers beginnen al uit te kijken naar dat andere grote Belgische festival: Pukkelop. Maar daar is net slecht nieuws gekomen: zowel Madison Beer als Noah Cyrus zullen er niet meer optreden.

Dus niet enkel Limp Bizkit zal niet te zien zijn, ook Madison Beer en Noah Cyrus cancelen nu hun optredens op het Limburgse festival.

Maar ook werd er ook door Pukkelpop leuk nieuws bekendgemaakt: er komt een negende podium bij: (Not in my) Backyard.

Het nieuwe podium wordt omschreven als een “gloednieuw outsider- en misfitpodium en ligt in een zone waar alles draait rond zelfexpressie en identiteit”, klinkt het in de aankondiging van Pukkelpop zelf.

Pukkelpop zal plaatsvinden tussen 18 en 21 augustus, deze zomer in Kiewit (Hasselt)!

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer