De gloednieuwe poster van 'Ant-Man: Quantumania' werd gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juli 2022 om 12:03

Naast allerlei grote en fantastische aankondigingen tijdens San Diego ComicCon, dropte Marvel ook de allereerste poster van de gloednieuwe 'Ant-Man'-film, 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'!

In deze derde 'Ant-Man'-film zullen Paul Rudd en Evangeline Lilly opnieuw de scepter zwaaien als respectievelijk Scott Lang/Ant-Man en Hope van Dyne/Wasp. Ook Michael Douglas en Michelle Pfeiffer hernemen hun rollen als Hank Pym en Janet Van Dyne. We pikken de draad weer op na de gebeurtenissen uit 'Avengers: Endgame' en zo start Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe!

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' zal vanaf februari te zien zijn in de bioscoop!

Check de eerste poster hier:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Ontdek meer