Joshua Bassett lanceert nieuwe single 'Finally Free'

Dieter Blarinckx-28 juli 2022 om 08:25

'High School Musical - The Musical: The Series'-acteur Joshua Bassett heeft een gloednieuwe song gedropt ter promotie van het derde seizoen van de muzikale serie!

'Finally Free', zo heet zijn nieuwste single, werd volledig zélf geschreven en geproduceerd door Bassett. Het zal ook te zien én te horen zijn in het gloednieuwe seizoen van de immens populaire serie 'High School Musical - The Musical: The Series', dat nu te streamen is via Disney+.

Daarnaast maakte Bassett ook bekend dat hij op 12 augustus zijn langverwachte EP 'Smoke Slow' zal droppen! Je kan 'm alvast pre-saven!

Check de videoclip van 'Finally Free' hier:

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam hij al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Ontdek meer