Joshua Bassett lanceert nieuwe single 'Finally Free'

Dieter Blarinckx-28 juli 2022 om 08:25

'High School Musical - The Musical: The Series'-acteur Joshua Bassett heeft een gloednieuwe song gedropt ter promotie van het derde seizoen van de muzikale serie!

'Finally Free', zo heet zijn nieuwste single, werd volledig zélf geschreven en geproduceerd door Bassett. Het zal ook te zien én te horen zijn in het gloednieuwe seizoen van de immens populaire serie 'High School Musical - The Musical: The Series', dat nu te streamen is via Disney+.

Daarnaast maakte Bassett ook bekend dat hij op 12 augustus zijn langverwachte EP 'Smoke Slow' zal droppen! Je kan 'm alvast pre-saven!

Check de videoclip van 'Finally Free' hier:

Rage Against The Machine annuleert concert Sportpaleis

Dieter Blarinckx-12 augustus 2022 om 09:13

Héél jammer nieuws voor de fans van de rockband Rage Against The Machine, want ze hebben gisteren laten weten dat ze hun aankomende concert in het Antwerpse Sportpaleis moeten annuleren.

Op 1 september ging de band normaal het Sportpaleis in vuur en vlam zetten, maar dat gaat dus niet meer door. De reden? Zack de la Rocha, de frontman van de band, kan om medische redenen niet meer performen.

“Op medisch aanraden heeft Zack de la Rocha het advies gekregen om de augustus en september-concerten van de tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa niet door te laten gaan. Het is met grote ontgoocheling dat we deze annulatie aankondigen”, klinkt het.

Mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Hanne, Marthe en Julia stellen nieuw album voor!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:24

Hoewel de monsterhit ‘Waterval’ nog bij velen vers in het geheugen zit, hebben Marthe, Julia en Hanne groot nieuws bekendgemaakt: ze droppen al snel een nieuw album!

Via sociale media werd immers hun gloednieuwe album en bijhorende tournee ‘Vleugels' voorgesteld. De nieuwe plaat zal tien nummers bevatten en zal droppen op 18 november van dit jaar.

Daarnaast gaan ze in 2023 op tournee door Vlaanderen en Nederland. Vanaf 25 februari 2023 zijn de drie meisjes live te zien in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende!

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer