Bernard keert terug naar ‘The Santa Clause’-serie!

Dieter Blarinckx-28 juli 2022 om 08:21

Begin dit jaar maakte Disney bekend dat er een remake in de maak is van de populaire filmfranchise ‘The Santa Clause’. Geen film deze keer, maar wel een serie met een groot deel van de originele acteurs. En nu is er een nieuwe (oude) bekende toegevoegd aan de cast!

David Krumholtz zal zijn rol als elf Bernard terug hernemen voor de nieuwe serie ‘The Santa Clauses’. Hij vervoegt zijn collega's Tim Allen en Elizabeth Mitchell, die terugkeren als Scott en Carol Calvin.

‘The Santa Clauses’ situeert zich rond de 65ste verjaardag van Scott en hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan zijn. Hij begint ouder te worden wil een ‘normaler’ leven gaan leiden. Scott gaat in de serie dus op zoek naar een geschikte vervanger terwijl hij zijn gezin moet voorbereiden op een leven buiten de Noordpool.

De nieuwe serie zou normaal tegen dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Vierde seizoen 'Love is Blind' staat online

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:51

Cancel al je weekendplannen. Zeg etentjes met vrienden af, annuleer je sportafspraken en zet een streep door het bioscoopbezoekje dat vanavond op jouw agenda stond. Het enige wat jij de komende uren nodig hebt is jezelf, popcorn en een televisie. Netflix heeft de eerste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Love is Blind’ online gezet!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden. Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen staan nu op Netflix. In de drie weken die volgen wordt de rest gelost. Het seizoen bestaat in het totaal uit twaalf afleveringen, die net als bij voorgaande seizoenen worden gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

Vijfde en laatste seizoen 'You' bevestigd

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:44

Er komt een einde aan ‘You’. Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie een vijfde seizoen krijgt, maar dat vijfde seizoen zal ook meteen het laatste zijn.

Dat nieuws maakt de streamingsdienst op Twitter bekend. Daar wordt een filmpje van hoofdrolspeler Penn Badgley gedeeld met daarbij de tekst: ‘Zet je schrap voor het laatste hoofdstuk van Joe Goldberg. ‘You’ keert in 2024 terug voor een vijfde en laatste seizoen’.

Waar Joe zich in het vierde seizoen voornamelijk in Londen bevond, keert hij voor het slotstuk weer terug naar New York, de plek waar het allemaal begon. Of hij personages uit het vierde seizoen mee zal nemen en wie dat dan zijn, is nog niet bekend.

Ontdek meer