Bernard keert terug naar ‘The Santa Clause’-serie!

Dieter Blarinckx-28 juli 2022 om 08:21

Begin dit jaar maakte Disney bekend dat er een remake in de maak is van de populaire filmfranchise ‘The Santa Clause’. Geen film deze keer, maar wel een serie met een groot deel van de originele acteurs. En nu is er een nieuwe (oude) bekende toegevoegd aan de cast!

David Krumholtz zal zijn rol als elf Bernard terug hernemen voor de nieuwe serie ‘The Santa Clauses’. Hij vervoegt zijn collega's Tim Allen en Elizabeth Mitchell, die terugkeren als Scott en Carol Calvin.

‘The Santa Clauses’ situeert zich rond de 65ste verjaardag van Scott en hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan zijn. Hij begint ouder te worden wil een ‘normaler’ leven gaan leiden. Scott gaat in de serie dus op zoek naar een geschikte vervanger terwijl hij zijn gezin moet voorbereiden op een leven buiten de Noordpool.

De nieuwe serie zou normaal tegen dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer