Bernard keert terug naar ‘The Santa Clause’-serie!

Dieter Blarinckx-28 juli 2022 om 08:21

Begin dit jaar maakte Disney bekend dat er een remake in de maak is van de populaire filmfranchise ‘The Santa Clause’. Geen film deze keer, maar wel een serie met een groot deel van de originele acteurs. En nu is er een nieuwe (oude) bekende toegevoegd aan de cast!

David Krumholtz zal zijn rol als elf Bernard terug hernemen voor de nieuwe serie ‘The Santa Clauses’. Hij vervoegt zijn collega's Tim Allen en Elizabeth Mitchell, die terugkeren als Scott en Carol Calvin.

‘The Santa Clauses’ situeert zich rond de 65ste verjaardag van Scott en hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan zijn. Hij begint ouder te worden wil een ‘normaler’ leven gaan leiden. Scott gaat in de serie dus op zoek naar een geschikte vervanger terwijl hij zijn gezin moet voorbereiden op een leven buiten de Noordpool.

De nieuwe serie zou normaal tegen dit najaar te streamen zijn via Disney+.

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Tweede seizoen 'Fallout' bevestigd

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:24

Een week na het verschijnen van het eerste seizoen hebben de makers van ‘Fallout’ al goed nieuws. Er komt een vervolg: het tweede seizoen is bevestigd door streamingsdienst Prime Video!

“We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen”, laat Prime Video in een aankondiging weten.

‘Fallout’ is gebaseerd op het gelijknamige videospel en heeft Walton Goggins, Ella Purnell en Aaron Moten in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over de door nucleaire bommen verwoeste stad Los Angeles, waar mensen in ondergrondse kluizen (Vaults) leven om zich te beschermen tegen straling, mutanten en rovers.

Ontdek meer