Bernard keert terug naar ‘The Santa Clause’-serie!

Dieter Blarinckx-28 juli 2022 om 08:21

Begin dit jaar maakte Disney bekend dat er een remake in de maak is van de populaire filmfranchise ‘The Santa Clause’. Geen film deze keer, maar wel een serie met een groot deel van de originele acteurs. En nu is er een nieuwe (oude) bekende toegevoegd aan de cast!

David Krumholtz zal zijn rol als elf Bernard terug hernemen voor de nieuwe serie ‘The Santa Clauses’. Hij vervoegt zijn collega's Tim Allen en Elizabeth Mitchell, die terugkeren als Scott en Carol Calvin.

‘The Santa Clauses’ situeert zich rond de 65ste verjaardag van Scott en hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan zijn. Hij begint ouder te worden wil een ‘normaler’ leven gaan leiden. Scott gaat in de serie dus op zoek naar een geschikte vervanger terwijl hij zijn gezin moet voorbereiden op een leven buiten de Noordpool.

De nieuwe serie zou normaal tegen dit najaar te streamen zijn via Disney+.

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Weer een nieuwe kerstfilm op Netflix: 'The Noel Diary'

Karen Luiken-25 november 2022 om 08:15

Netflix is al helemaal klaar voor de feestdagen. Na eerst ‘Falling for Christmas’ te hebben gelanceerd, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, kunnen kerstfanaten nu genieten van ‘The Noel Diary’.

‘The Noal Diary’ gaat over het personage Jake, een bestsellerauteur die tijdens een vakantie naar huis moet om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal terug ontdekt hij een dagboek vol geheimen uit zijn eigen verleden, maar ook uit dat van Rachel, een intrigerende jongen vrouw met een eigen missie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Hartley en Barrett Doss. De trailer bekijk je hier:

Ontdek meer