Hebben: Cluedo in 'Friends'-versie

Karen Luiken-28 juli 2022 om 07:54

Verzamel al je ‘Friends’-fans en plan samen een spelletjesavond in. Ter ere van International Friendship Day, dat komend weekend wordt gevierd, wordt er een heuse ‘Friends Fan Week’ georganiseerd met allerlei leuke verrassingen. Eén daarvan: er komt een ‘Friends’-versie van Cluedo!

Het spel ziet er een tikkeltje anders uit dan de originele Cluedo. In deze versie draait het niet om een gepleegde moord, maar om een verspreide roddel. Waar gaat het gerucht over, wie heeft de informatie verspreid en waar werd de boel doorverteld aan een ander? Dat zijn de drie vragen waar je een antwoord op moet vinden.

Het bord bestaat uit allerlei bekende plekken uit ‘Friends’. Je komt de appartementen van de hoofdpersonages tegen, Central Perk en het ziekenhuis.

Hebben!

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer