Hebben: Cluedo in 'Friends'-versie

Karen Luiken-28 juli 2022 om 07:54

Verzamel al je ‘Friends’-fans en plan samen een spelletjesavond in. Ter ere van International Friendship Day, dat komend weekend wordt gevierd, wordt er een heuse ‘Friends Fan Week’ georganiseerd met allerlei leuke verrassingen. Eén daarvan: er komt een ‘Friends’-versie van Cluedo!

Het spel ziet er een tikkeltje anders uit dan de originele Cluedo. In deze versie draait het niet om een gepleegde moord, maar om een verspreide roddel. Waar gaat het gerucht over, wie heeft de informatie verspreid en waar werd de boel doorverteld aan een ander? Dat zijn de drie vragen waar je een antwoord op moet vinden.

Het bord bestaat uit allerlei bekende plekken uit ‘Friends’. Je komt de appartementen van de hoofdpersonages tegen, Central Perk en het ziekenhuis.

Hebben!

Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

Nieuwe actiefilm 'Civil War' op eerste plek na opening

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:03

Na vorig weekend al records te hebben verbroken in Nederland en de Verenigde Staten, blijkt ‘Civil War’ nu ook in ons land ontzettend populair. De gloednieuwe actiefilm staat na het openingsweekend op de eerste plek.

‘Civil War’ gaat over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De film is sinds 17 april in de Belgische bioscopen te zien.

Ontdek meer