Hebben: Cluedo in 'Friends'-versie

Karen Luiken-28 juli 2022 om 07:54

Verzamel al je ‘Friends’-fans en plan samen een spelletjesavond in. Ter ere van International Friendship Day, dat komend weekend wordt gevierd, wordt er een heuse ‘Friends Fan Week’ georganiseerd met allerlei leuke verrassingen. Eén daarvan: er komt een ‘Friends’-versie van Cluedo!

Het spel ziet er een tikkeltje anders uit dan de originele Cluedo. In deze versie draait het niet om een gepleegde moord, maar om een verspreide roddel. Waar gaat het gerucht over, wie heeft de informatie verspreid en waar werd de boel doorverteld aan een ander? Dat zijn de drie vragen waar je een antwoord op moet vinden.

Het bord bestaat uit allerlei bekende plekken uit ‘Friends’. Je komt de appartementen van de hoofdpersonages tegen, Central Perk en het ziekenhuis.

Hebben!

Lindsey in tranen na lezen brief in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 maart 2023 om 17:12

Deze week geen weekly basics voor de ‘Big Brother’-bewoners, maar daily basics, opgestuurd door hun familieleden. Vandaag is Lindsey aan de beurt en dat gaat niet zonder het laten van een traan. Wanneer de stoere Hollandse een brief van haar thuisfront ontdekt, breekt ze. “Ik wil even niet janken.” Sneak preview!

Rapper 6ix9ine mishandeld in sportschool

Karen Luiken-22 maart 2023 om 06:50

Rapper 6ix9ine is in een sportschool in de Amerikaanse staat Florida mishandeld door een groep mannen. Hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Dat melden verschillende media.

De 26-jarige artiest werd volgens zijn advocaat door drie of vier mannen aangevallen. Toen medewerkers van de sportschool over de mishandeling hoorden, sloegen de daders op de vlucht.

6ix9ine raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep onder meer verwondingen op aan zijn gezicht. Het is niet duidelijk hoe het nu met hem gaat en of hij nog steeds in het ziekenhuis ligt.

Ontdek meer