Netflix deelt trailer 'Pinocchio'

Karen Luiken-28 juli 2022 om 07:46

Netflix is druk bezig met het moderniseren van ‘Pinocchio’. Het klassieke verhaal over de houten marionet wordt op een magische manier tot leven gebracht in een stop motion-film. Dit is de nieuwste trailer!

In ‘Pinocchio’ wordt de rouwende houtsnijder Gepetto gevolgd. Hij heeft een gebroken hart, maar doet er alles aan om dat te helen. Iets wat een stuk gemakkelijker lijkt te worden als hij van een houten marionet een nieuwe beste vriend weet te maken. De pop, een tikkeltje ondeugend en ongehoorzaam, gaat samen met Gepetto op zoek naar avontuur.

Voor de film hebben verschillende grote sterren hun stem uitgeleend. ‘Stranger Things’-acteur Finn Wolfhard is er daar één van, net als Cate Blanchett, Ron Perlman, Ewan McGregor, Gregory Mann en David Bradley.

Nieuwe 'Magic Mike'-film nu te streamen

Dieter Blarinckx-27 maart 2023 om 16:24

Leuk en hot news voor de fans van Channing Tatum en de 'Magic Mike'-films, want het gloednieuwe en allerlaatste hoofdstuk kan je nu online streamen!

Nadat een zakelijke deal op de klippen loopt en hij geen cent meer op zak heeft, werkt Mike Lane in Florida als barman. Na een lange pauze besluit hij echter weer het danspodium op te gaan nadat een rijke socialite hem naar Londen lokt met een aanbod dat Mike niet kan weigeren. Met alles op het spel, nadat Mike ontdekt wat ze werkelijk van plan is, moet hij een groep van nieuwe, knappe dansers in vorm krijgen. Zal hij in staat zijn het voor elkaar te krijgen?

'Magic Mike's Last Dance' is de laatste film in de reeks en staat sinds deze week integraal op Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Proximus en Telenet.

Check hieronder de aankondiging en de trailer:

Disney+ deelt nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-27 maart 2023 om 08:16

Horrorfans kunnen hun hart ophalen. Over een dikke maand verschijnt ‘The Boogeyman’ in de grote zalen, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld en die beloven alvast veel goeds.

De horror gaat over de middelbare schoolstudente Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die proberen de recente dood van hun moeder te verwerken. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen leed kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

‘The Boogeyman’ is vanaf 31 mei te zien in de bioscoop.

Ontdek meer