'Love is Blind'-ster Shaina nu dan toch getrouwd

Karen Luiken-28 juli 2022 om 07:24

Het heeft even geduurd voordat ze écht de ware tegenkwam, maar het is Shaina Hurley nu dan toch gelukt. De ‘Love is Blind’-ster is in het huwelijksbootje gestapt.

Shaina heeft in Vouliagméni, een kustplaatsje in Griekenland, het jawoord gegeven aan Christos Lardakis. De twee verloofden zich eerder dit jaar.

Het is al de derde verloving en het tweede huwelijk voor Shaina. In ‘Love is Blind’ beloofde ze nog eeuwige trouw aan haar medekandidaat Kyle, maar daar kreeg ze al snel spijt van. De realitysterren gingen nog tijdens de opnames van het Netflix-programma uit elkaar.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer