'Leef' van André Hazes heeft nu ook Spaanse versie

Karen Luiken-27 juli 2022 om 08:28

Het liedje ‘Leef’ van André Hazes heeft een internationaal tintje gekregen. De 27-jarige zanger John Paul Chacon heeft onder de noemer ‘VIVE’ een Spaanse versie van het nummer gemaakt.

John Paul Chacon is een Nederlandse zanger met een Centraal-Amerikaanse achtergrond. Door Shownieuws wordt hij ook wel de Spaanse André Hazes genoemd. “Het is een eer zo genoemd te worden, want het is een groot icoon in Nederland”, aldus de artiest tegen de entertainmentwebsite.

De zanger hoopt dat André net zo blij is met het liedje als hijzelf. “Ik hoop dat hij zegt dat we het goed hebben gedaan”, aldus John Paul Chacon. “Dat hij niet denkt: wat hebben jullie nu weer met mijn hit gedaan?”

Rage Against The Machine annuleert concert Sportpaleis

Dieter Blarinckx-12 augustus 2022 om 09:13

Héél jammer nieuws voor de fans van de rockband Rage Against The Machine, want ze hebben gisteren laten weten dat ze hun aankomende concert in het Antwerpse Sportpaleis moeten annuleren.

Op 1 september ging de band normaal het Sportpaleis in vuur en vlam zetten, maar dat gaat dus niet meer door. De reden? Zack de la Rocha, de frontman van de band, kan om medische redenen niet meer performen.

“Op medisch aanraden heeft Zack de la Rocha het advies gekregen om de augustus en september-concerten van de tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa niet door te laten gaan. Het is met grote ontgoocheling dat we deze annulatie aankondigen”, klinkt het.

Mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Hanne, Marthe en Julia stellen nieuw album voor!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:24

Hoewel de monsterhit ‘Waterval’ nog bij velen vers in het geheugen zit, hebben Marthe, Julia en Hanne groot nieuws bekendgemaakt: ze droppen al snel een nieuw album!

Via sociale media werd immers hun gloednieuwe album en bijhorende tournee ‘Vleugels' voorgesteld. De nieuwe plaat zal tien nummers bevatten en zal droppen op 18 november van dit jaar.

Daarnaast gaan ze in 2023 op tournee door Vlaanderen en Nederland. Vanaf 25 februari 2023 zijn de drie meisjes live te zien in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende!

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer