Villa uit 'BTS in the Soop' te huur via Airbnb

Karen Luiken-27 juli 2022 om 08:18

Vakantie vieren in de luxueuze villa waar BTS een realityshow opnam: het is nu mogelijk. Airbnb verhuurt een Koreaans optrekje waar de heren van de groep een tijdje verbleven.

De woning in kwestie speelt een grote rol in ‘BTS in the Soop’, waarin J-Hope, RM, V, Jungkook, Jimin, Jin en Suga worden gevolgd voor hun realityshow. De villa ligt in de regio Pyeongchang.

Zelfs als je geen fan van BTS bent, is het huis een prachtige plek om vakantie te vieren. Je krijgt er een privézwembad bij, fitnessruimte, geweldig uitzicht en vooral heel veel ruimte.

Huren? Veel geld zal je er niet voor kwijt zijn. Voor slechts zeven dollar kan het landgoed een nachtje van jou zijn. Enige probleem is dat slechts één persoon deze kans krijgt en er waarschijnlijk heel veel fans zullen zijn die een kansje willen wagen.

Je kunt jezelf vanaf 3 augustus aanmelden via deze site.

1
2
3

Lea Michele zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:11

De familie van Lea Michele wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw lid. De ‘Glee’-ster laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich.

Het nieuws wordt gedeeld met een reeks foto’s waar Lea met een babybuik op te zien is. “Mama, papa en Ever zijn dolblij”, staat erbij geschreven. Ever is het eerste zoontje van Lea en Zandy. Hij kwam drie jaar geleden ter wereld.

Lea en Zandy zijn oude vrienden van elkaar en begonnen in 2017 met daten. Twee jaar later trouwden ze tijdens een intieme ceremonie in Noord-Californië.

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer