'Teen Wolf'-actrice toegevoegd aan cast 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-27 juli 2022 om 07:53

De ‘Grey’s Anatomy’-familie krijgt er een nieuw lid bij. Niemand minder dan Adelaine Kane, bekend van ‘Teen Wolf, heeft een rol te pakken gekregen in het negentiende seizoen van de show.

Adelaine kruipt in de huid van het personage Jules Millin, iemand die werd opgevoed door hippies en eigenlijk de enige volwassene was in haar gezin. Omdat ze altijd voor haar familie heeft moeten zorgen, kan ze soms bazig uit de hoek komen, maar haar hart zit altijd op de juiste plaats. Deadline schrijft dat ze niet bang is om regels te overtreden zodat ze levens kan redden, en dat brengt haar soms in de problemen.

De 'Teen Wolf'-actrice is niet het enige nieuwe castlid van ‘Grey’s Anatomy’. Ook Alexis Floyd, Niko Terho en Midori Francis krijgen een rol in de serie. Ze spelen alle vier een eerstejaars chirurgie residents in het Gray Sloan-ziekenhuis.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer