'Teen Wolf'-actrice toegevoegd aan cast 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-27 juli 2022 om 07:53

De ‘Grey’s Anatomy’-familie krijgt er een nieuw lid bij. Niemand minder dan Adelaine Kane, bekend van ‘Teen Wolf, heeft een rol te pakken gekregen in het negentiende seizoen van de show.

Adelaine kruipt in de huid van het personage Jules Millin, iemand die werd opgevoed door hippies en eigenlijk de enige volwassene was in haar gezin. Omdat ze altijd voor haar familie heeft moeten zorgen, kan ze soms bazig uit de hoek komen, maar haar hart zit altijd op de juiste plaats. Deadline schrijft dat ze niet bang is om regels te overtreden zodat ze levens kan redden, en dat brengt haar soms in de problemen.

De 'Teen Wolf'-actrice is niet het enige nieuwe castlid van ‘Grey’s Anatomy’. Ook Alexis Floyd, Niko Terho en Midori Francis krijgen een rol in de serie. Ze spelen alle vier een eerstejaars chirurgie residents in het Gray Sloan-ziekenhuis.

Tweede seizoen 'Arcadia' bevestigd

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 13:56

Hoewel de eerste afleveringen van de Vlaams-Nederlandse serie 'Arcadia' nog maar pas online staan, werd er nu al groot nieuws bekendgemaakt: er komt wel degelijk een tweede seizoen! Dat bevestigde actrice Lynn Van Royen zopas aan de Vlaamse pers.

‘Arcadia’ gaat over Pieter Hendriks, die samen zijn vrouw Cato Christiaens en vier kinderen leeft in de nieuwe maatschappij Arcadia. Als gezagsgetrouwe burgers hebben ze een hoge score en leiden ze een goed leven. Maar wanneer aan het licht komt dat Pieter met de score van een van zijn dochters heeft gefraudeerd, wordt hij verbannen naar de onbewoonbare buitenwereld. Cato en haar vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor Pieters fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of elkaar?

De hoofdrollen worden vertolkt door een volledig Vlaams-Nederlandse cast met o.a. Gene Bervoets, Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Natali Broods, Monic Hendrickx, Melody Klaver, Ellie de Lange en Maarten Heijmans. Andere belangrijke rollen zijn voor Jean Janssens, Wim Opbrouck, Boris Van Severen, Lukas Bulteel, Aus Greidanus sr., Rutger Messerschmidt, Mustafa Duygulu, Mathijs Scheepers en Ward Kerremans.

Bekijk hieronder de trailer en check de afleveringen op Eén of online via VRT Max!

Babynieuws: Jolien Roets is bevallen!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 10:05

Leuk babynieuws uit de Vlaamse showbizz want Q-dj Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar hebben via sociale media de geboorte van hun dochtertje aangekondigd!

“Deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist”, klinkt het op de socials van Jolien. Het zusje van Idris kreeg de naam Mina Lamia en werd geboren op 14 maart.

“Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s en ons leven helemaal op stelten te zetten”, klinkt het bij Jolien.

Hakim en Jolien hebben samen al een zoontje, Idris, die in april 2 jaar wordt.

Proficiat!

Ontdek meer