Cruz Beckham heeft nieuwe liefde

Karen Luiken-27 juli 2022 om 07:35

Cruz Beckham is weer gelukkig in de liefde. De zoon van Victoria en David Beckham is samen met zijn ouders en nieuwe vriendin op vakantie in Frankrijk.

Het kersverse koppel is gespot tijdens een reisje op een luxe jacht, waar de lovebirds samen met Cruz’ ouders tijd doorbrengen. De dame in kwestie heet Tana Holding en werkt als model.

Cruz en Tana hebben elkaar naar verluidt begin dit jaar ontmoet. “Ze zijn al een paar weken stiekem aan het daten”, zei een bron eerder tegen The Sun. “Ze vormen een mooi stel. Zij is nuchter en erg leuk. Ze is niet onder de indruk van Cruz’ roem en waar hij vandaan komt.”

Ex Liam Payne doet boekje open over One Direction-ruzie

Karen Luiken-07 oktober 2024 om 11:21

Dat Zayn Malik en de rest van de One Direction-leden niet goed uit elkaar zijn gegaan, is inmiddels bekend. Maar wat de precieze oorzaak was? Het bleef lange tijd geheim, maar Maya Henry, de ex van Liam Payne, doet nu een boekje open over een ruzie die ooit tussen de bandleden plaats heeft gevonden.

Liam praatte in 2022 over de ruzie tijdens een podcast van Logan Paul. Hij beweerde toen dat één van zijn bandleden hem ooit backstage ‘tegen een muur had gegooid’, maar noemde geen namen. Fans vroegen zich vervolgens af om wie het ging, maar er kwam lange tijd geen duidelijkheid over. Tot nu, want Liams ex Maya schept eindelijk duidelijkheid. Volgens haar was het Zayn waar Liam ruzie mee had.

“Ik heb dit verhaal al zo vaak gehoord”, aldus Maya. “Hij [Liam] heeft me ooit verteld dat het Zayn was.”

Zendaya deelt nieuwe details over derde seizoen 'Euphoria'

Karen Luiken-07 oktober 2024 om 08:58

Het nieuwe seizoen van ‘Euphoria’ gaat er heel anders uitzien dan de voorgaande twee seizoenen. Hoofdrolspeelster Zendaya heeft in een gesprek met Entertainment Weekly verklapt dat het derde seizoen zich niet langer afspeelt op de middelbare school, maar in de wereld die daarna komt.

De actrice staat achter de tijdsprong. “Er is maar zoveel middelbareschooldrama waar je mee om kunt gaan”, aldus Zendaya. “En dan bedriegt ze haar vriendje weer!”

Heel veel meer details kan Zendaya helaas niet delen. Niet omdat ze dat niet wil, maar omdat ze er simpelweg niet veel over weet. “Ik weet eigenlijk niet veel over wat er allemaal gebeurt. Ik weet niet precies hoe het seizoen eruit gaat zien, maar ik wel dat er een tijdsprong plaats gaat vinden. Het zal fascinerend zijn om de personages te zien en te begrijpen buiten de context van de middelbare school en hoe alle dingen die we zagen toen ze kinderen waren en op de middelbare school zaten, van invloed zijn op hun volwassenheid en wie ze worden in een veel grotere wereld. Ook ik ben benieuwd wat er gebeurt.”

Ontdek meer