Stromae brengt nieuwe song uit met Camila Cabello

Dieter Blarinckx-26 juli 2022 om 20:06

Onze Belgische Stromae heeft al een internationale carrière om U tegen te zeggen, maar binnenkort zal hij waarschijnlijk nóg bekender worden. Hij dropt namelijk een single met Camila Cabello!

Stromae, of Paul Van Haver in het echte leven, werkte in het verleden al samen met de grote namen zoals Lorde, Dua Lipa en Coldplay, maar nu gaat hij dus ook een collab doen met Camila Cabello!

Samen met haar brengt hij het nummer ‘Mon Amour’ uit. De gloednieuwe song zal gedropt worden op woensdag 27 juli om 17u45 op de sociale media van Stromae zelf.

Excited!

Rage Against The Machine annuleert concert Sportpaleis

Dieter Blarinckx-12 augustus 2022 om 09:13

Héél jammer nieuws voor de fans van de rockband Rage Against The Machine, want ze hebben gisteren laten weten dat ze hun aankomende concert in het Antwerpse Sportpaleis moeten annuleren.

Op 1 september ging de band normaal het Sportpaleis in vuur en vlam zetten, maar dat gaat dus niet meer door. De reden? Zack de la Rocha, de frontman van de band, kan om medische redenen niet meer performen.

“Op medisch aanraden heeft Zack de la Rocha het advies gekregen om de augustus en september-concerten van de tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa niet door te laten gaan. Het is met grote ontgoocheling dat we deze annulatie aankondigen”, klinkt het.

Mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Hanne, Marthe en Julia stellen nieuw album voor!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:24

Hoewel de monsterhit ‘Waterval’ nog bij velen vers in het geheugen zit, hebben Marthe, Julia en Hanne groot nieuws bekendgemaakt: ze droppen al snel een nieuw album!

Via sociale media werd immers hun gloednieuwe album en bijhorende tournee ‘Vleugels' voorgesteld. De nieuwe plaat zal tien nummers bevatten en zal droppen op 18 november van dit jaar.

Daarnaast gaan ze in 2023 op tournee door Vlaanderen en Nederland. Vanaf 25 februari 2023 zijn de drie meisjes live te zien in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende!

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer