Zien: eerste minuten van nieuwe '365 Days'

Karen Luiken-26 juli 2022 om 15:31

De derde ‘365 Days’-film is in aantocht. Op 19 augustus verschijnt het langverwachte spektakel op Netflix, maar voor het zover is: eerst een klein opwarmertje!

In de tweede ‘365 Days’ zagen we hoe Laura en Massimo samen in het huwelijksbootje stapten. Ze zetten hun intieme avontuur voort en doen vooral heel veel waar ze goed in zijn: de liefde met elkaar bedrijven. Alles lijkt goed te gaan, totdat Laura wordt geraakt door een kogel.

Het is nog niet duidelijk of ze de schietpartij overleeft, maar daar krijgen we in het nieuwe deel ongetwijfeld antwoord op. In de eerste minuten van de film, die via social media gedeeld worden, zien we hoe Massimo bij een graf staat. Maar is het haar graf? Wat heeft dit te betekenen?

Pedro Pascal te zien in nieuwe 'Fantastic Four'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 15:51

De cast van de nieuwe film over de superheldengroep ‘Fantastic Four’ heeft er vier gezichten bij. Marvel heeft deze week bekendgemaakt dat Pedro Pascal, Joseph Quinn, Vanessa Kirby en Ebon Moss-Bachrach de hoofdrollen spelen.

Pedro Pascal kruipt in de huid van Mr. Fantastic, alias Reed Richards. Joseph Quinn gaat The Human Torch spelen, Vanessa Kirby is verantwoordelijk voor de rol van Invisible Woman en Ebon Moss-Bachrach speelt The Thing.

De release van de film staat voorlopig gepland voor eind juli 2025. Over de plot zijn nog geen details bekend.

Zien: trailer van nieuwe horror met Sydney Sweeney

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:27

Hou je van horror? En ben je toevallig fan van de Amerikaanse actrice Sydney Sweeney, die je onder meer kunt kennen van ‘Euphoria’? Dan hebben we goed nieuws voor je. In maart verschijnt ‘Immaculate’ op het witte doek, een psychologische horrorfilm met Sweeney in de hoofdrol.

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij de uitverkorene is voor deze bijzondere rol. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Naast Sweeney zijn ook Álvora Morte (La Casa de Papel) en Simona Tabasco (The White Lotus) te zien in de film, die vanaf 20 maart te zien is.

Ontdek meer