Zien: eerste minuten van nieuwe '365 Days'

Karen Luiken-26 juli 2022 om 15:31

De derde ‘365 Days’-film is in aantocht. Op 19 augustus verschijnt het langverwachte spektakel op Netflix, maar voor het zover is: eerst een klein opwarmertje!

In de tweede ‘365 Days’ zagen we hoe Laura en Massimo samen in het huwelijksbootje stapten. Ze zetten hun intieme avontuur voort en doen vooral heel veel waar ze goed in zijn: de liefde met elkaar bedrijven. Alles lijkt goed te gaan, totdat Laura wordt geraakt door een kogel.

Het is nog niet duidelijk of ze de schietpartij overleeft, maar daar krijgen we in het nieuwe deel ongetwijfeld antwoord op. In de eerste minuten van de film, die via social media gedeeld worden, zien we hoe Massimo bij een graf staat. Maar is het haar graf? Wat heeft dit te betekenen?

Populaire actiefilm 'Bullet Train' staat nu op Netflix

Karen Luiken-06 februari 2023 om 06:36

Zin in een filmavondje? ‘Bullet Train’, de film die in juli uitkwam op het witte doek, is nu ook eindelijk gratis te bekijken. Althans, als je Netflix hebt. De streamingsdienst heeft het pareltje met Brad Pitt in de hoofdrol online gezet!

‘Bullet Train’ gaat over vijf moordenaars die allemaal op een Japanse sneltrein naar Kyoto stappen en er al snel achterkomen dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.

Naast Brad Pitt hebben ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji en Hiroyuki Sanada een rol in de actiefilm.

'Close' grote winnaar bij de Ensors

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:34

De Belgische film 'Close' van de Gentse regisseur Lukas Dhont valt nu ook in eigen land in de prijzen. Bij de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival Oostende, wist de film immers meerdere prijzen in de wacht te slepen.

Onze Belgische inzending voor de Academy Awards (Oscars) blijft scoren. Op de uitreiking van de Ensors, de Belgische filmprijzen, viel de film in de prijzen. Maar de meest opmerkelijke prijs is toch wel die voor de 15-jarige hoofdrolspeler Eden Dambrine. Hij won de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler.

In 'Close' speelt Eden de rol van Léo, een van de twee hoofdrollen in de Belgische prent. En dat deed hij met passie en enthousiasme, en dat loont. Afgelopen vrijdagavond mocht hij dus trots de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler in ontvangst nemen.

'Close' won daarnaast ook nog 5 andere prijzen, waaronder de Ensor voor 'Beste Film', 'Beste Regie' en 'Beste Scenario'.

De film speelt nu in onze bioscopen. Check de trailer hier:

Ontdek meer