Model Conrad Janssens komt uit de kast en stelt vriend voor

Dieter Blarinckx-26 juli 2022 om 12:45

Het 20-jarige model Conrad Janssens is openlijk uit de kast gekomen. Dat deed hij met een gepaste reeks schattige foto's op insta van hem en zijn vriend Matthias.

De zoon van Ilse De Meulemeester en Glenn Janssens bleef enkele jaren onder de radar nadat hij in opspraak kwam door wat ongepastje postjes op sociale media. Hij werkte hard aan een modellencarrière en heeft ondertussen ook wel al wat klusjes op zijn naam staan.

Op zijn laatste post op insta stelt hij nu ook voor het eerst zijn vriend Matthias voor. Zijn allerbeste vrienden en familie wisten natuurlijk al langer dat hij op mannen viel, maar de buitenwereld nog niet. En zijn familie is alvast fan:

“Als we ooit uit elkaar gaan wil papa hem in de familie houden”, luidt het in de caption bij de foto.

Check de post hieronder:

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer