Model Conrad Janssens komt uit de kast en stelt vriend voor

Dieter Blarinckx-26 juli 2022 om 12:45

Het 20-jarige model Conrad Janssens is openlijk uit de kast gekomen. Dat deed hij met een gepaste reeks schattige foto's op insta van hem en zijn vriend Matthias.

De zoon van Ilse De Meulemeester en Glenn Janssens bleef enkele jaren onder de radar nadat hij in opspraak kwam door wat ongepastje postjes op sociale media. Hij werkte hard aan een modellencarrière en heeft ondertussen ook wel al wat klusjes op zijn naam staan.

Op zijn laatste post op insta stelt hij nu ook voor het eerst zijn vriend Matthias voor. Zijn allerbeste vrienden en familie wisten natuurlijk al langer dat hij op mannen viel, maar de buitenwereld nog niet. En zijn familie is alvast fan:

“Als we ooit uit elkaar gaan wil papa hem in de familie houden”, luidt het in de caption bij de foto.

Check de post hieronder:

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Ontdek meer