Eurovisiesongfestival volgend jaar in Verenigd Koninkrijk

Karen Luiken-26 juli 2022 om 07:04- Foto:

Reuters

De volgende editie van het Eurovisiesongfestival wordt volgend jaar in het Verenigd Koninkrijk gehouden. Eigenlijk zou het festijn in Oekraïne plaatsvinden, maar dat plan is noodgedwongen van de baan vanwege de oorlog met Rusland.

Omdat Oekraïne het songfestival van 2022 heeft gewonnen, krijgt het evenement in 2023 wel een Oekraïens tintje. De Engelse zender BBC werkt voor het spektakel samen met de uit Oekraïne afkomstige zender UA:PBC om ‘elementen uit Oekraïne in de show te verwerken’.

Het was altijd al de vraag of Oekraïne het festival in eigen land zou kunnen organiseren. Hoewel nu dus duidelijk is dat dit niet zal gebeuren, staat het land wel automatisch in de finale van het songfestival van 2023.

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer