‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon wordt papa!

Dieter Blarinckx-25 juli 2022 om 19:53

Leuk babynieuws voor de Vlaamse ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon, want hij maakte zopas via instagram bekend dat hij voor het eerst papa wordt!

Op de laatste foto op zijn insta zien we twee foto’s: een van hem en zijn vriendin en een van hun twee honden. “Hoe die pampers precies werken, snappen we nog niet zo goed. Al een geluk hebben we nog tot december om daar achter te komen. Geen stress, baby. Grote broer en zus zijn er klaar voor”, luidt de caption.

Wanneer ze de baby net verwachten, is nog onduidelijk.

Maar alvast dikke proficiat!

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer