Recordeditie voor de Gentse Feesten

Dieter Blarinckx-25 juli 2022 om 19:45- Foto:

Stad Gent

Meer dan 1,5 miljoen bezoekers kwamen afgelopen editie van de Gentse Feesten over de vloer in Gent. Dat is het hoogste aantal in zelfs 15 jaar!

Op tien dagen tijd zakten er dus meer dan 1,5 miljoen mensen af naar de Gentse Feesten. En dat hebben de trouwe Gentenaars zeker gemerkt. Het was nog nooit zo druk in de voorbije vijftien jaar. Maar de Stad Gent is ervan overtuigd dat het volgend jaar al minder zal zijn. De énorme drukte van deze editie was vooral te wijten aan de “knaldrang" van de mensen na bijna 2,5 jaar coronapandemie.

Dé drukste dag van deze voorbije editie was ongetwijfeld zaterdag. Toen zakten er meer dan 250.000 bezoekers af naar Gent. Met dat cijfer braken ze zelfs het record van de drukste Feestendag ooit!

Vond jij het té druk deze editie?

Deliveroo pakt uit met kattenkoekjes voor International Cat Day

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 08:00- Foto:

Deliveroo

Het is vandaag International Cat Day. De ideale moment om je liefste viervoeter eens in de bloemetjes te zetten en daar wil Deliveroo je graag een handje bij helpen. Speciaal voor deze dag brengen ze heerlijke kattenkoekjes uit!

Om deze dag te vieren brengt bezorgdienst Deliveroo samen met kattenbakkerij Kastaar heerlijke kattenkoekjes uit. De koekjes zijn gemaakt van allerlei ingrediënten waar katten van houden, zoals zalm, kattenkruid, volkorenmeel en olijfolie.

Wil jij ook graag je trouwe vriend lekker verwennen vandaag? Bestel dan vandaag via Deliveroo.be in Gent en Brussel. De koekjes kan je kopen voor slechts €4,99.

King Gizzard & The Lizard Wizard zegt optreden Pukkelpop af

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 17:38

Nadat bekend werd gemaakt dat Madison Beer, Noah Cyrys, Self Esteem en Limp Bizkit cancelen voor Pukkelpop, is er nu nóg een band die verstek geeft: King Gizzard & The Lizard Wizard.

De band maakte het trieste nieuws zelf bekend via instagram. Ze zeggen dus de rest van hun tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk af. De reden? Frontzanger Stu heeft de Crohn-ziekte en moet daardoor snel terug naar huis om zich te laten behandelen.

“De afgelopen tien jaar heb ik de ziekte zo goed als mogelijk behandeld. Het is een wonder dat we in het verleden geen shows hebben geannuleerd. Maar op dit moment is mijn gezondheid er erg slecht aan toe en moet ik naar huis voor een dringende behandeling”, klinkt het bij de band.

“Sorry aan iedereen die kaartjes heeft gekocht, aan iedereen die heeft geholpen om de shows mogelijk te maken, aan onze crew en ons management. Het is zo’n voorrecht om de wereld rond te reizen en elke avond livemuziek voor mensen te spelen, en ik ben zo dankbaar voor de shows die we hebben kunnen afwerken in Ierland, Kroatië en Tsjechië. Bedankt voor het begrip en nogmaals, het spijt me zo”, gaat hij nog verder.

Veel beterschap Stu!

Ontdek meer