Zwangere 'Selling Sunset'-ster Heather maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-25 juli 2022 om 11:08

Heather El Moussa is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dat nieuws was al even bekend, maar nu maakt de ‘Selling Sunset’-ster ook duidelijk of ze een jongen of meisje krijgt.

Via Instagram deelt Heather een filmpje van haar gender reveal party. Daarop is ze samen met haar man Tarek te zien, plus twee van zijn kinderen uit een eerdere relatie. Ze schieten blauwe confetti af, wat natuurlijk betekent dat het gezinnetje er een jongetje bij krijgt.

“Baby boy El Moussa”, schrijft Heather bij de beelden. Eerder deze maand maakte ze bekend zwanger te zijn. De kleine wordt begin 2023 verwacht.

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer