'Big Brother'-ster Michel geeft gezondheidsupdate vanuit ziekenhuis

Karen Luiken-25 juli 2022 om 11:07

Michel uit ‘Big Brother’ ligt nog steeds in het ziekenhuis nadat hij vorige week betrokken raakte bij een ernstig ongeluk. Via social media laat hij weten hoe het nu met hem gaat.

Het ongeluk gebeurde een paar dagen geleden tijdens een tripje in Italië. Michel kwam hard ten val met zijn motor, moest met een traumahelikopter naar het ziekenhuis worden gebracht en ligt daar nu dus nog steeds.

“Ik heb gelukkig een stuk minder pijn”, aldus de realityster. “Gisteren mocht ik voor het eerst uit bed om een stukje te wandelen. Vandaag en morgen gaan ze diverse onderzoeken doen, waarbij ze checken hoe het ervoor staat met de interne bloedingen die afgelopen donderdag op de scans te zien waren.”

De verwondingen van Michel vallen wonder boven wonder mee. Eerder liet hij al weten niks gebroken te hebben, maar wel interne schade te hebben opgelopen.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer