Zien: eerste trailer 'Shazam! Fury of the Gods' gedropt

Dieter Blarinckx-24 juli 2022 om 17:16

Naast grote trailers en updates van Marvel, dropte ook DC enkele nieuwtjes. Zo ook o.a. de trailer van de aankomende superheldenfilm en sequel ‘Shazam! Fury of the Gods’!

Het verhaal brengt acteur Zachary Levi terug als de volwassen superheld die opgeroepen kan worden door de tiener Billy Batson (gespeeld door Asher Angel), als die maar het magische woord "Shazam!" roept. Maar in de trailer zien we dat niet enkel Billy die kracht beheerst… Aan het einde van de eerste film deelde hij immers zijn krachten met zijn vijf adoptiebroers en -zussen: Freddy Freeman, Mary Bromfield, Eugene Choi, Pedro Pena en Darla Dudley. Samen vormen zij een supersterke Shazamily!

In deze nieuwe film hebben de dochters van Atlas, Kalypso en Hespera het voorzien op Shazam en zijn maten.

Ontdek 'Shazam! Fury of the Gods' vanaf 21 december in de bioscoop.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer