Dutch YouTube Gathering stopt wegens té dure influencers

Dieter Blarinckx-24 juli 2022 om 17:08

Het grootste YouTube-event van de Lage Landen stopt er na dit jaar mee. De influencers worden té duur en daar trekt de organisatie nu haar conclusies uit…

Twaalf jaar lang kon je op DYTG je favoriete influencers en YouTubers ontmoeten. Maar afgelopen weekend vond definitief de laatste editie plaats. De organisatie zegt “met pijn in het hart de stekker uit het evenement te trekken”.

“De DYTG zoals hij 12 jaar geleden opgezet is, is tegenwoordig niet meer mogelijk. Grote YouTubers komen niet meer gratis naar evenementen en het is onmogelijk om iedereen te kunnen betalen. Als we alle creators zouden betalen die we op het evenement willen hebben gaan sommige meet & greet tickets richting de 1000 euro!”, klinkt het.

Ook in andere landen zijn er meer van dergelijke events die er de stekker uittrekken door de té hoge prijzen van de influencers.

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

Ontdek meer