Zien: Hopper voor en na transformatie

Karen Luiken-24 juli 2022 om 09:12

Het zal je niet ontgaan zijn, maar David Harbour ziet er in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ een stuk anders uit dan in voorgaande seizoenen. De acteur, die Jim Hopper speelt, viel voor zijn rol ruim 34 kilo af. Via Instagram deelt hij voor- en na-foto’s.

David heeft er bijna twee jaar over gedaan om zoveel af te vallen. Hij heeft acht maanden lang keihard getraind en is daarna nog een jaar doorgegaan tijdens de pandemie. “Alles bij elkaar was het een moeilijke rit, vol met veranderende voedings- en bewegingsplannen (of het ontbreken daarvan)”, schrijft hij.

“Alles bij elkaar ben ik meer dan 34 kilo afgevallen. Ik woog 120 kilo tijdens het derde seizoen en 86 kilo tijdens de opnames [van het vierde]”, vervolgt David, die ook zegt dat hij inmiddels druk bezig is met het bereiken van een goed gewicht voor het vijfde seizoen van 'Stranger Things'. “Dat heen en weer-gedoe is niet goed voor mijn lichaam en ik moet er binnenkort mee stoppen, maar het is een leuk onderdeel van het werk om een tijdje in een andere versie van mijn lichaam te leven.”

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer