Zien: Hopper voor en na transformatie

Karen Luiken-24 juli 2022 om 09:12

Het zal je niet ontgaan zijn, maar David Harbour ziet er in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ een stuk anders uit dan in voorgaande seizoenen. De acteur, die Jim Hopper speelt, viel voor zijn rol ruim 34 kilo af. Via Instagram deelt hij voor- en na-foto’s.

David heeft er bijna twee jaar over gedaan om zoveel af te vallen. Hij heeft acht maanden lang keihard getraind en is daarna nog een jaar doorgegaan tijdens de pandemie. “Alles bij elkaar was het een moeilijke rit, vol met veranderende voedings- en bewegingsplannen (of het ontbreken daarvan)”, schrijft hij.

“Alles bij elkaar ben ik meer dan 34 kilo afgevallen. Ik woog 120 kilo tijdens het derde seizoen en 86 kilo tijdens de opnames [van het vierde]”, vervolgt David, die ook zegt dat hij inmiddels druk bezig is met het bereiken van een goed gewicht voor het vijfde seizoen van 'Stranger Things'. “Dat heen en weer-gedoe is niet goed voor mijn lichaam en ik moet er binnenkort mee stoppen, maar het is een leuk onderdeel van het werk om een tijdje in een andere versie van mijn lichaam te leven.”

'The Last Of Us' krijgt officiële trailer

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:22

Het beste van twee werelden komt samen voor gamers die van series houden. HBO werkt aan een serie van het beroemde spel ‘The Last Of Us’ en heeft daar afgelopen weekend gloednieuwe beelden van gedeeld. De officiële trailer is hier!

‘The Last Of Us’ is een populaire videogame, maar wordt nu door HBO omgevormd tot een serie. We weten al twee jaar dat-ie eraan zit te komen, maar binnenkort is het dan ook eindelijk zover. Vanaf 15 januari verschijnen de afleveringen op de streamingsdienst HBO Max.

Belle Ramsey, bekend van ‘Game of Thrones’, gaat Ellie spelen in de serie. Pedro Pascal, die je ook kunt kennen van titels als ‘Game of Thrones’ of ‘The Mandalorian’, kruipt in de huid van Joel.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer