Zien: Hopper voor en na transformatie

Karen Luiken-24 juli 2022 om 09:12

Het zal je niet ontgaan zijn, maar David Harbour ziet er in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ een stuk anders uit dan in voorgaande seizoenen. De acteur, die Jim Hopper speelt, viel voor zijn rol ruim 34 kilo af. Via Instagram deelt hij voor- en na-foto’s.

David heeft er bijna twee jaar over gedaan om zoveel af te vallen. Hij heeft acht maanden lang keihard getraind en is daarna nog een jaar doorgegaan tijdens de pandemie. “Alles bij elkaar was het een moeilijke rit, vol met veranderende voedings- en bewegingsplannen (of het ontbreken daarvan)”, schrijft hij.

“Alles bij elkaar ben ik meer dan 34 kilo afgevallen. Ik woog 120 kilo tijdens het derde seizoen en 86 kilo tijdens de opnames [van het vierde]”, vervolgt David, die ook zegt dat hij inmiddels druk bezig is met het bereiken van een goed gewicht voor het vijfde seizoen van 'Stranger Things'. “Dat heen en weer-gedoe is niet goed voor mijn lichaam en ik moet er binnenkort mee stoppen, maar het is een leuk onderdeel van het werk om een tijdje in een andere versie van mijn lichaam te leven.”

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer