Demi Lovato denkt 'bijna nooit' meer aan drugs

Karen Luiken-24 juli 2022 om 09:07

Demi Lovato is volledig nuchter en denkt bijna nooit meer aan drugs. Dat heeft de artiest, die in 2018 drie beroertes en een hartaanval heeft gehad na een bijna fatale overdosis drugs, gezegd in een gesprek met Mix 104.1.

“Ik accepteer mijn leven zoals het nu is en denk zelden meer aan drugs”, zegt Demi. “Ik had nooit gedacht dat dit me zou overkomen, maar ik realiseer me dat deze dingen niet voor mij werken.”

Demi heeft naar eigen zeggen nooit de wens gehad om te stoppen met drugs en dat is dan ook precies de reden waarom het zolang heeft geduurd voordat de artiest er wél mee kapte. “Ik had mensen om me heen die wilden dat ik nuchter was, maar ik wilde dat zelf niet. Inmiddels heb ik alle opties afgewogen en realiseer ik me dat het niets voor mij is.”

Amandine doet bijzondere onthulling over 'Love Island'

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:35

De deelnemers van ‘Love Island’ hebben gedurende de dag een bijzonder tijdschema. Altijd al benieuwd geweest hoe laat ze op staan, hoe laat ze naar bed gaan en wanneer de herkoppelingen plaatsvinden? Amandine geeft antwoord!

Het zal je vast opgevallen zijn dat herkoppelingen altijd in het donker plaatsvinden. Oftewel: laat op de avond. Maar hoe laat eigenlijk? Volgens Amandine gebeurt het soms in het holst van de nacht. “Dat kan 2 of 3 uur in de nacht zijn”, onthult ze. “Maar dan mochten we wel wat langer uitslapen.”

Normaal gesproken worden de islanders rond 08.30 gewekt. “En we gaan naar bed rond 23.00 uur”, geeft Amandine aan. Hoe laat ze wakker worden na een nachtelijke herkoppeling, is dan weer niet helemaal duidelijk.

Brooklyn Beckham wil vroeg vader worden

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:29

Als het aan Brooklyn Beckham ligt, worden hij en zijn kersverse vrouw Nicola Peltz vroeg ouders. De 23-jarige beroemdheid heeft in een gesprek met Entertainment Tonight gezegd snel aan kinderen te willen beginnen.

“Ik heb altijd al een jonge vader willen zijn”, aldus Brooklyn, die in april het jawoord gaf aan de 27-jarige Nicola. “Ik zou graag snel een gezin hebben, maar wel pas wanneer mijn vrouw er klaar voor is.”

Brooklyn wil, als het hem gegund is, een grote familie stichten. “We willen er graag zelf een paar krijgen en er ook nog een paar adopteren. Het zou zo cool zijn om kleine Peltz/Beckham-kindjes te zien rondrennen.”

Ontdek meer