Demi Lovato denkt 'bijna nooit' meer aan drugs

Karen Luiken-24 juli 2022 om 09:07

Demi Lovato is volledig nuchter en denkt bijna nooit meer aan drugs. Dat heeft de artiest, die in 2018 drie beroertes en een hartaanval heeft gehad na een bijna fatale overdosis drugs, gezegd in een gesprek met Mix 104.1.

“Ik accepteer mijn leven zoals het nu is en denk zelden meer aan drugs”, zegt Demi. “Ik had nooit gedacht dat dit me zou overkomen, maar ik realiseer me dat deze dingen niet voor mij werken.”

Demi heeft naar eigen zeggen nooit de wens gehad om te stoppen met drugs en dat is dan ook precies de reden waarom het zolang heeft geduurd voordat de artiest er wél mee kapte. “Ik had mensen om me heen die wilden dat ik nuchter was, maar ik wilde dat zelf niet. Inmiddels heb ik alle opties afgewogen en realiseer ik me dat het niets voor mij is.”

Zien: Stien & Simon genieten van vakantie op Jamaica

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:44

De boog kan niet altijd gespannen staan ten huize Stien Edlund & Simon Eeraerts. De twee genieten nu immers van welverdiende congé op het tropische eiland Jamaica.

Het content creator-koppel is de laatste tijd zeer druk bezig met hun eigen VTM GO-programma en kledingmerk Avo&Cado, dus was het hoog tijd voor wat welverdiende vakantie.

Via sociale media nemen Simon en Stien ons mee op hun paradijselijke trip naar Jamaica. En die eerste beelden op insta zien er fenomenaal en onvergetelijk uit.

Enjoy lovebirds!

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer