Hebben: deze onderwaterscooter van Lidl

Karen Luiken-11 juli 2021 om 07:43

​Ben jij een echte waterrat en ligt jij tijdens een vakantie het liefst dag en nacht in de zee of het zwembad? Breng in dat geval even een (virtueel) bezoekje aan Lidl. De winkel verkoopt een product waar jij héél, héél blij van gaat worden.

We hebben het over een onderwaterscooter, een product dat volgens Lidl garant staat voor vele uren onderwaterplezier. Met dit ding duik je dankzij een speciale propeller tot wel twintig meter de diepte in. Neem een duikbril mee en als het even kan zelfs een zuurstoffles. Houd de handvaten vast en laat de seascooter, die een maximum snelheid van dik drie kilometer per uur kan bereiken, het werk doen.

De onderwaterscooter is geschikt voor gebruik in het zwembad, in meren of op zee. Dankzij het compacte model kun je het ding overal mee naar toe nemen. Kopen kan voor 379 euro​. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Vandalen vernielen standbeeld met enorme penis

Karen Luiken-07 januari 2022 om 09:09

Een paar dagen nadat het Peruaanse plaatsje Moche werd getrakteerd op een enorm standbeeld met een bijna nog grotere penis, is het kunstwerk al vernield. Het opvallende stuk werd neergezet om het nieuwe jaar te markeren.

Het beeld, dat vanwege het bijbehorende geslachtsdeel nogal een opvallende verschijning is, zorgde voor flink wat opschudding. Toeristen maar ook Peruaanse inwoners reisden massaal af naar Moche om het werk te kunnen aanschouwen. Er werden foto’s van gemaakt en op social media gedeeld.

Maar die pret is nu dus deels verpest. Het kunstwerk is een paar dagen nadat het geplaatst werd, vernield door vandalen. Vooral de penis van het beeld heeft moeten lijden; daar is een flinke hap uit.

Ladbible meldt dat de burgemeester van Moche heeft gezegd dat drie met messen gewapende mensen naar het standbeeld kwamen en een bewaker dreigde te vermoorden die daar werkte. Niet veel later sloegen ze een gat in de zijkant van het geslachtsdeel van het beeld.

Peruaans standbeeld met enorme penis gaat viral

Karen Luiken-06 januari 2022 om 07:46

Peru heeft er een nieuwe toeristentrekpleister bij. In de buurt van Moche, in de westelijke provincie Trujillo, is ter ere van het nieuwe jaar een nieuw standbeeld neergezet. Wat daar zo speciaal aan is? Het kunstwerk is voorzien van een enorme penis.

Het beeld is geschonken door een lokale kunstenaar die iets cultureels wilde bijdragen aan het gebied. Maar hoe komt hij dan op het idee van dat grote geslachtsdeel, zal je denken. Wel, daar is een verklaring voor. “In onze cultuur staat het niet voor erotiek, maar voor geloof aan God”, legt de burgemeester van Moche uit volgens Metro UK. “Daarnaast moet seksualiteit gezien worden als iets normaals en natuurlijks.”

De opvallende verschijning zorgt inmiddels voor veel publiciteit. Mensen poseren massaal bij het kunstwerk en delen hun beelden via social media.

Ontdek meer