Zien: trailer 'Black Panther: Wakanda Forever' gedropt!

Dieter Blarinckx-24 juli 2022 om 06:22

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk heeft Marvel de teaser trailer gedropt van de langverwachte tweede 'Black Panther'-film. En die ziet er machtig uit!

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf november spelen in de bioscoop en is het volgende avontuur in de Marvel Cinematic Universe. Lang deden er roddels de ronde over hoe Marvel zou omgaan met de dood van Black Panther himself, Chadwick Boseman. In de trailer is te zien hoe zijn moeder, gespeeld door Angela Bassett, de rol als Queen of Wakanda overneemt.

Check hieronder de epische trailer en ontdek 'm vanaf november in de bioscoop!

Tweede 'Black Panther' vanaf woensdag op Disney+

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:09

Goed nieuws voor de Marvelfans die de langverwachte en tweede 'Black Panther'-film hebben gemist in de bioscoop. Vanaf woensdag staat hij immers ook gewoon op Disney+!

In Marvel Studios' 'Black Panther: Wakanda Forever', vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Check de trailer hieronder en start woensdag met streamen via Disney+:

Donkey-acteur hoopt op vijfde 'Shrek'-film

Karen Luiken-30 januari 2023 om 07:54

Eddie Murphy hoopt net als heel veel fans dat er een vijfde film over ‘Shrek’ komt. De acteur, die zijn stem uitleent voor de hilarische ezel Donkey, heeft in een interview met Etalk laten weten dat hij ongetwijfeld mee zou doen aan een eventueel vervolg.

“Als ze ooit met een nieuwe ‘Shrek’-film komen, zou ik daar absoluut open voor staan”, aldus Eddie. “Ik zou het binnen twee seconden doen. Ik hou van Donkey.”

De onthulling komt een paar weken nadat ‘Puss in the Boots: The Last Wish’, gebaseerd op een ander ‘Shrek’-karakter, in de bios verscheen. Eddie had liever gezien dat die film om Donkey had gedraaid. “Ze hadden een Donkey-film moeten maken. Hij is veel grappiger dan de gelaarsde kat”, aldus Eddie.

Ontdek meer