EOTB-ster Sem weer betrokken bij heftig ongeluk

Karen Luiken-23 juli 2022 om 07:37

Sem de Coninck, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is voor de tweede keer in een korte tijd betrokken geraakt bij een heftig ongeluk. Op Instagram vertelt ze dat zij en Jason samen in een auto zaten toen ze de macht over het stuur verloor.

“Jason en ik hebben een heftig auto-ongeluk gehad”, schrijft Sem. “Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn.”

Sem en Jason zijn opgehaald met een ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. Hun auto is total loss. “We zijn oké”, stelt Sem haar fans gerust. “Tijd om te herstellen. Gevaar zit in een klein hoekje.”

Een paar maanden geleden raakte Sems auto ook al zwaar beschadigd door een ongeluk. Toen kwam ze er vanaf met pijn aan haar nek en rug.

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Rihanna werkt aan nieuw album

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:03

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het gaat nu eindelijk gebeuren. Rihanna komt met een album. Haar man A$AP Rocky heeft verklapt dat ze aan nieuwe muziek werkt.

A$AP deed de onthulling tijdens een bezoekje aan Parijs, waar fans hem op straat vroegen naar ontwikkelingen over de muzikale comeback van Rihanna. “Ze werkt eraan”, was zijn antwoord op die vraag.

Dat de zangeres met nieuwe muziek zou komen, is al een tijdje bekend. Vorig jaar liet ze doorschemeren dat ze in 2023 een album uit zou brengen, maar dat is helaas niet gebeurd.

Het laatste studioalbum van RiRi kwam in 2016 uit. Daarna bracht ze geen nieuwe plaat meer uit, maar wel een aantal nieuwe nummers, waaronder die voor de soundtrack van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Ontdek meer