Marvel dropt trailer en releasedatum 'I Am Groot'

Dieter Blarinckx-23 juli 2022 om 07:09

Tijdens de jaarlijkse Comic Con in San Diego, werden we getrakteerd op allerlei grote trailers. Denk maar aan ‘Dungeons & Dragons’, ‘Teen Wolf: The Movie’, ‘Don’t Worry Darling’, en nu ook de eerste beelden van ‘I Am Groot’!

De eerste trailer van deze gloednieuwe serie van Marvel laat zien wat we mogen verwachten van het verhaal. Het boompje Groot gaat wat familievriendelijke avonturen beleven, buiten zijn vrienden van de Guardians of the Galaxy. Niemand minder dan Vin Diesel keert opnieuw terug voor de stem van het hoofdpersonage.

‘I Am Groot’ zal vijf afleveringen bevatten, waarvan de eerste vanaf 10 augustus gedropt zal worden op Disney+.

Check de trailer hier:

Netflix-serie 'The Sandman' is groot succes

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 17:07

Netflix lanceerde zopas de gloednieuwe fantasyserie ‘The Sandman’, en hoewel iedereen dacht dat de serie niet veel zou voorstellen, is het een schot in de roos!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comicboeken van de Britse auteur Neil Gaiman en draait rond een Britse magiër die in de vroege 20ste eeuw een ritueel uitvoert met de bedoeling om de Dood te vangen en haar te dwingen hem zijn gesneuvelde zoon terug te schenken. De bezwering loopt echter fout en in plaats van de Dood vangt hij haar broer Droom/Morpheus, de Koning van de Dromen en Nachtmerries.

En Netflix bleef héél trouw aan de originele verhaallijnen, tot groot jolijt van de fans.

Het eerste seizoen van ‘The Sandman’ is nu te streamen via Netflix.

Check hier alvast een trailer:

Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclames

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 05:13- Foto:

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Disney+ komt over een paar maanden met een nieuw abonnement dat goedkoper zal zijn dan het huidige, maar wel reclames zal bevatten. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Wie het niet erg vindt om tussen films en series door reclame te zien, kan vanaf december voor een nieuwe abonnementsvorm kiezen. Die zal goedkoper zijn dan het reguliere abonnement, dat binnenkort duurder gaat worden. In de Verenigde Staten zal de advertentievrije versie 10,99 dollar per maand gaan kosten en het abonnement met reclame 7,99 dollar per maand. Verschil in kosten: 3 dollar.

Disney+ is niet het enige streamingsbedrijf met deze plannen. Netflix kondigde eerder ook al aan in 2023 een goedkopere abonnementsvorm met advertenties te willen lanceren.

Ontdek meer