Marvel dropt trailer en releasedatum 'I Am Groot'

Dieter Blarinckx-23 juli 2022 om 07:09

Tijdens de jaarlijkse Comic Con in San Diego, werden we getrakteerd op allerlei grote trailers. Denk maar aan ‘Dungeons & Dragons’, ‘Teen Wolf: The Movie’, ‘Don’t Worry Darling’, en nu ook de eerste beelden van ‘I Am Groot’!

De eerste trailer van deze gloednieuwe serie van Marvel laat zien wat we mogen verwachten van het verhaal. Het boompje Groot gaat wat familievriendelijke avonturen beleven, buiten zijn vrienden van de Guardians of the Galaxy. Niemand minder dan Vin Diesel keert opnieuw terug voor de stem van het hoofdpersonage.

‘I Am Groot’ zal vijf afleveringen bevatten, waarvan de eerste vanaf 10 augustus gedropt zal worden op Disney+.

Check de trailer hier:

Op deze dag keert 'Sex/Life' terug met nieuw seizoen

Karen Luiken-04 februari 2023 om 10:18

Markeer de datum van 2 maart met grote, rode letters in je agenda. Op die dag ben je niet beschikbaar voor afspraakjes, gezelligheid of allerlei verplichtingen. Het is namelijk de datum waarop het tweede seizoen van ‘Sex/Life’ verschijnt.

In het nieuwe seizoen zien we hoe Billie te maken krijgt met nieuwe uitdagingen en verlangens, terwijl ze er alles aan doet om het leven te krijgen waar ze zo op hoopt. Maar kan ze alles hebben waar ze zo naar hunkert? Kan ze haar relatie met zowel haar man Cooper als haar minnaar Brad voortzetten?

Bekijk de eerste beelden hier:

'That 90's Show' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-04 februari 2023 om 09:45

‘That 90’s Show’ blijkt een groot succes. De serie, een reboot van ‘That 70’s Show’, is door Netflix verlengd met een tweede seizoen. Dat meldt Deadline.

Het eerste seizoen van de spin-off ging twee weken geleden in première en kwam al snel in de top 10 van best bekeken series terecht. Heel gek is het dan ook niet dat er nu een tweede seizoen is aangekondigd. Dat zal bestaan uit zestien afleveringen.

De reeks speelt zich af in de zomer van 1995 en bevat verschillende personages en locaties die ook te zien waren in zijn voorganger ‘That 70’s Show’. Tiener Leia speelt de hoofdrol, die op bezoek gaat bij haar grootouders in Point Place, een plek waar haar nieuwe vrienden haar laten zien wat het betekent om cool te zijn.

Terugkerende sterren zijn onder anderen Debra Jo Rupp als Kitty Forman, Kurtwood Smith als Red Forman, Topher Grace als Eric Forman, Mila Kunis als Jackie Burkhart, Ashton Kuster als Michael Kelso en Laura Prepon als Donna Pinciotti.

Ontdek meer