Jan en Romina uit ‘Boer zoekt Vrouw’ verwachten kindje!

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 16:17

Leuk babynieuws uit de Vlaamse showbizz want Romina en Jan hebben bekendgemaakt dat ze hun eerste kindje verwachten!

“Boer zoekt pampers”, luidt de grappige aankondiging op de instagram van Romina. Met die leuke boodschap deelt het koppel dus mee dat ze een eerste kindje samen verwachten.

De twee leerden elkaar kennen in 2018 tijdens d opnames van ‘Boer zoekt Vrouw: De Wereld Rond’. Jan woonde toen in Australië maar verhuisde zo’n drie jaar geleden terig naar België.

Proficiat allebei!

Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Kamp Waes'

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 11:59

Dit is een oproep aan alle sportievelingen onder ons. Aan iedereen die op het gebied van uithoudingsvermogen geen grenzen kent, van sporten houdt en op zoek is naar avontuur. Er is een nieuw seizoen van ‘Kamp Waes’ op komst en daarvoor wordt hard gezocht naar kandidaten.

Drie jaar geleden verscheen het eerste seizoen van ‘Kamp Waes’ op televisie. Vijftien doodgewone burgers kregen de kans om de loodzware opleiding van de Special Forces Group van Defensie te doorstaan. Slechts een deel daarvan haalde het einde.

Miljoenen mensen keken met open mond naar het experiment, dat nu een nieuw leven in wordt geblazen door presentator Tom Waes. Deelnemers die tot het uiterste willen gaan en van alle markten thuis zijn, kunnen zich daarvoor inschrijven. Ze worden getest op verschillende vaardigheden zoals oriëntatie, gevechtstechnieken, cognitieve vaardigheden en observatietechnieken. Dat ze in topconditie moeten zijn, staat buiten kijf.

"Kamp Waes blijft ook voor mij een héél speciaal avontuur”, zegt Tom Waes. “Ik was dan ook meteen enthousiast toen de Special Forces aangaven dat ik opnieuw op zoek mag gaan naar kandidaten voor een nieuw seizoen van Kamp Waes."

Zin in een avontuur? Inschrijven kan hier!

Jaimie Vaes weer verliefd

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 04:55

Het gaat stukken beter met Jaimie Vaes. De realityster heeft zich na de breuk met Lil Kleine lange tijd op zichzelf en haar zoontje gefocust, maar heeft inmiddels weer ruimte voor een nieuwe liefde. Ze is verliefd!

Jaimie heeft een nieuwe man leren kennen. Of nou ja, nieuw... Ze kent hem al twaalf jaar, maar de vonken zijn nu pas overgesprongen. “Ik vind hem heel erg leuk”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige in kwestie: dj en modeondernemer Afshin Momadi.

“We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij", legt Jaimie uit. "Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer