Harry Styles schittert in 'Don't Worry Darling'

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 16:06

Zanger en acteur Harry Styles zal vanaf eind september terug te zien zijn op het grote cinemascherm! Hij speelt namelijk een van de hoofdrollen in 'Don't Worry Darling'. En daar zijn nu nieuwe beelden van gedropt!

Op het jaarlijkse CinemaCon, een beurs waar de grootste films ook telkens worden voorgesteld, werd een gloednieuwe trailer gedropt van 'Don't Worry Darling', en die ziet er meganice uit!

Het verhaal draait rond Alice (Florence Pugh) en Jack (Styles) die het getroffen hebben met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap waar de mannen wonen die werken voor het uiterst geheime Victory Project, samen met hun gezin. Maar is alles wel wat het lijkt?

Check hieronder de gloednieuwe beelden en ga 'm vanaf 21 september zien in de bioscoop!

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer