Harry Styles schittert in 'Don't Worry Darling'

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 16:06

Zanger en acteur Harry Styles zal vanaf eind september terug te zien zijn op het grote cinemascherm! Hij speelt namelijk een van de hoofdrollen in 'Don't Worry Darling'. En daar zijn nu nieuwe beelden van gedropt!

Op het jaarlijkse CinemaCon, een beurs waar de grootste films ook telkens worden voorgesteld, werd een gloednieuwe trailer gedropt van 'Don't Worry Darling', en die ziet er meganice uit!

Het verhaal draait rond Alice (Florence Pugh) en Jack (Styles) die het getroffen hebben met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap waar de mannen wonen die werken voor het uiterst geheime Victory Project, samen met hun gezin. Maar is alles wel wat het lijkt?

Check hieronder de gloednieuwe beelden en ga 'm vanaf 21 september zien in de bioscoop!

‘Spider-Man: No Way Home’ komt naar Netflix!

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 08:34

Wie dé superheldenfilm van 2021 en 2022, ‘Spider-Man: No Way Home’, gemist heeft in de bioscoop, gaan we nu wel héél blij maken! De nieuwe film zal namelijk binnenkort gewoon te streamen zijn via Netflix.

Bij onze Noorderburen staat het gloednieuwe verhaal van Peter Parker en co al sinds deze week op Netflix, maar wij in België moeten nog even geduld hebben,.

Het verhaal van ‘No Way Home’ volgt direct op het einde van ‘Far From Home (2019), waarin de kwaadaardige illusionist Mysterio de ware identiteit van de titelheld onthulde. Hierdoor is het leven van Peter Parker flink op z'n kop komen te staan. Uiteindelijk besluit hij Doctor Strange om hulp te vragen. Hij vraagt hem om heel de wereld te laten vergeten dat hij achter het masker van de spinnenman zit. Het uitspreken van de daarvoor benodigde spreuk gaat echter mis, waardoor de poorten van multiversum worden geopend... met alle gevolgen van dien.

De film staat dus sinds deze week op Netflix in Nederland, België zal snel volgen. Volgens de regels tussen Marvel, Netflix en Disney, zal de film dan later dit jaar ook te streamen zijn via Disney+.

Er komt een nieuwe 'Kung Fu Panda'-film!

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 08:23

Goed nieuws voor de fans van de animatiefilms rond ‘Kung Fu Panda’ want DreamWorks en Universal hebben aangekondigd dat ze momenteel volop werken aan een vierde film in de reeks!

In 2008 werd de eerste film in de ‘Kung Fu Panda’-reeks losgelaten op de wereld, tot énorm groot succes. De film gaat over pandabeer Po die ervan droomt een kungfumeester te worden. De stem wordt al sinds het begin ingesproken door acteur Jack Black.

Deel twee en drie verschenen dan nog in 2011 en 2016 met daarna zelfs animatieseries op Netflix, Amazon Prime en Nickelodeon. Nu is er dus een nieuw hoofdstuk in de maak voor het bioscoopscherm.

‘Kung Fu Panda 4’ staat voorlopig gepland voor een release in maart 2024.

Ontdek meer