Harry Styles schittert in 'Don't Worry Darling'

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 16:06

Zanger en acteur Harry Styles zal vanaf eind september terug te zien zijn op het grote cinemascherm! Hij speelt namelijk een van de hoofdrollen in 'Don't Worry Darling'. En daar zijn nu nieuwe beelden van gedropt!

Op het jaarlijkse CinemaCon, een beurs waar de grootste films ook telkens worden voorgesteld, werd een gloednieuwe trailer gedropt van 'Don't Worry Darling', en die ziet er meganice uit!

Het verhaal draait rond Alice (Florence Pugh) en Jack (Styles) die het getroffen hebben met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap waar de mannen wonen die werken voor het uiterst geheime Victory Project, samen met hun gezin. Maar is alles wel wat het lijkt?

Check hieronder de gloednieuwe beelden en ga 'm vanaf 21 september zien in de bioscoop!

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Ontdek meer