Disneyland Paris verandert populaire zone van naam

Dieter Blarinckx-28 augustus 2021 om 10:01

Het Franse themapark Disneyland Paris heeft groot nieuws bekendgemaakt via sociale media. Ze voeren immers een grote naamsverandering uit in het Walt Disney Studios Park. Het gethematiseerde gedeelte waar Toy Story Playland, Crush's Coaster en Ratatouille: The Adventure zich bevinden, krijgt dus een volledige nieuwe naam.

In plaats van Toon Studio wordt het parkdeel voortaan Worlds of Pixar genoemd.

De reden achter de naamsverandering is natuurlijk niet ver te zoeken aangezien alle attracties er gebaseerd zijn op films van Pixar. Denk maar aan ‘Toy Story’, ‘Finding Nemo’, ‘Ratatouille’ en ‘Cars’.

"Het is een nieuwe term voor het groeiende aantal Pixar-attracties en -belevingen in het Walt Disney Studios Park", klinkt het bij de mannen ven Disney.

Check hieronder de aankondigingsvideo:

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

Zien: dit is de nieuwe K3-outfit!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:29

De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, is binnenkort misschien niet meer enkel een meidengroep. Momenteel wordt er immers volop gezocht naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje. Want ja, ook jongens kunnen Klaasje’s plaats innemen tussen Hanne en Marthe. En dat wil natuurlijk ook zeggen dat het iconische regenboogjurkje een upgrade nodig had!

De nieuwe versie van het bekende K3-symbool, zal er vanaf nu ook voor jongens zijn! Naast het jurkje komt er dus ook een ensemble van een broek met cool t-shirt.

Maar dat is nog niet alles, ook de regenboog werd aangepast met een extra paarse streep, als symbool voor de LGBTI+-gemeenschap.

De outfit zal voor het eerst gedragen worden op de grote finale van ‘K2 zoekt K3’, dit najaar!

Beeld: Studio 100

Ontdek meer