Disneyland Paris verandert populaire zone van naam

Dieter Blarinckx-28 augustus 2021 om 10:01

Het Franse themapark Disneyland Paris heeft groot nieuws bekendgemaakt via sociale media. Ze voeren immers een grote naamsverandering uit in het Walt Disney Studios Park. Het gethematiseerde gedeelte waar Toy Story Playland, Crush's Coaster en Ratatouille: The Adventure zich bevinden, krijgt dus een volledige nieuwe naam.

In plaats van Toon Studio wordt het parkdeel voortaan Worlds of Pixar genoemd.

De reden achter de naamsverandering is natuurlijk niet ver te zoeken aangezien alle attracties er gebaseerd zijn op films van Pixar. Denk maar aan ‘Toy Story’, ‘Finding Nemo’, ‘Ratatouille’ en ‘Cars’.

"Het is een nieuwe term voor het groeiende aantal Pixar-attracties en -belevingen in het Walt Disney Studios Park", klinkt het bij de mannen ven Disney.

Check hieronder de aankondigingsvideo:

Zayn Malik kondigt eerste solotour aan

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 08:53

Yes, het is eindelijk zover: Zayn Malik gaat op tour! Het ex-One Direction-lid maakte het nieuws bekend tijdens een surprise appearance op 'The Tonight Show' met Jimmy Fallon.

Zayn crashte Fallons show in een zwart leren jack en een koffiemok in de hand. Hij zwaaide even naar het publiek en kaapte meteen Fallons laptop om zijn nieuwste 'Stardust' te laten horen, van zijn laatste album 'Room Under the Stairs', dat in mei uitkwam. In mei gaf hij ook al z’n eerste solo-optreden in Londen, zijn eerste sinds hij One Direction verliet. Malik plaatste het koffiemok op de bureau van de presentator, samen met een briefje, en verliet dan de studio.

Fallon las het briefje voor met een quasi-Brits accent, waarin de tour werd aangekondigd. "Hey Jimmy, goed je te zien, maat," begon hij. "Ik ga deze herfst op mijn allereerste tour. Dus misschien, als je klaar bent met appels plukken met je vrienden, kan je mijn 'Stairway to the Sky'-tour checken."

Op woensdag maakte Zayn het helemaal officieel met een post op Instagram: zijn tour trekt door 11 steden in de VS en het VK. Start op 23 oktober in San Francisco en eindigt op 2 november in New York. Daarna vliegt hij naar het VK voor shows in onder andere Edinburgh en Londen. Slecht nieuws voor de Belgische fans: er zijn nog geen Europese data aangekondigd.

De voorverkoop begint donderdag 19 september, en de algemene tickets gaan op 21 september in verkoop via inzayn.com.

Charlie Puth is getrouwd met jeugdliefde Brooke

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 08:53

Charlie Puth is officieel van 't straat! Hij stapte op 7 september in het huwelijksbootje met zijn jeugdvriendin Brooke Sansone in het ouderlijk huis van zijn familie in Montecito. Ze daten sinds 2022, maar kennen elkaar al van kinds af aan.

Hun bruiloft was allesbehalve traditioneel en had een perfecte balans tussen chique en speels. Denk: mini hotdogs op zilveren schalen. Yum! De ceremonie zelf was heel persoonlijk en vond plaats bij een olijfboom op de oprit van het huis. Charlie en Brooke wisselden gouden ringen met ingelegde diamanten uit en ontdekten dat ze allebei zonder het te weten dezelfde zin in hun geloften hadden: “Het is altijd jij geweest.”

Na de “I do’s” werd er gefeest met cocktails bij het zwembad, en hun eerste dans was op “Jersey Girl” van Bruce Springsteen, als knipoog naar hun New Jersey-roots.

In een emotionele Insta-post deelde Charlie een serie trouwfoto’s en schreef hij: “Ik hou van je, Brooke... Ik ben op m’n best met jou. Het is altijd jij geweest.”

Ontdek meer