'Big Brother'-ster Michel betrokken bij zwaar ongeluk

Karen Luiken-22 juli 2022 om 13:45

Een reis naar Italië is voor ‘Big Brother’-ster Michel geëindigd in een hel. De realityster is in het ziekenhuis beland na wat hij noemt een zware crash.

Het ongeluk gebeurde gisteren tijdens een tripje op de motor in Italië. Michel kwam hard ten val en moest met een traumahelikopter naar het ziekenhuis worden gebracht. “Heb veel geluk gehad en het dragen van beschermende kleding heeft daarbij enorm bijgedragen”, schrijft hij op Instagram.

Michel heeft niks gebroken, maar liep wel ‘interne schade’ op. Hij moet de komende dagen in het ziekenhuisbed blijven liggen. “Ze doen diverse onderzoeken om alles te checken en uit te sluiten. De pijn is door de medicatie redelijk onder controle.”

De ‘Big Brother’-ster zegt geschrokken te zijn, maar beseft ook dat een ongeluk soms in een klein hoekje kan zitten. “Dit hoort erbij. Ik hou enorm van avontuur en uitdagingen.”

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Dansgroep Baba Yega stopt ermee

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:05

De bekende en populaire danssensatie Baba Yega stopt ermee. Het is te zeggen: de vijf huidige leden van de dansformatie stoppen. Dat werd zopas bevestigd door Studio 100.

Baba Yega brak door in ‘Belgium’s Got talent’ in 2016 en werd daarna ook overgenomen door Studio 100 in 2018. De dansgroep staat bekend om de gemaskerde performances waarbij ze het publiek keer op keer weten in te pakken met hun energieke dansmoves.

De grote bedenker achter de formatie is Sinerjey Meyfroodt, inmiddels de man van K3-tje Marthe De Pillecyn. Maar vanaf nu stopt de dansformatie er dus mee. Dat werd bekendgemaakt via Facebook en ook bevestigd door Studio 100.

“Tot vandaag waren wij bekend als Baba Yega. Maar daarna niet meer. Deze boodschap komt echt uit ons hart. Samen met onze choreograaf Sinerjey hebben we besloten om onze maskers voor eeuwig op te bergen”, klinkt het bij de boys van de groep.

Ook Studio 100 reageerde: “Het klopt dat de huidige dansers ermee ophouden. Wij vinden dat jammer want het gaat om zeer getalenteerde mensen. Baba Yega houdt niet op met bestaan, het zal op termijn anders ingevuld worden.”

Check hun afscheidsvideo hieronder:

Ontdek meer