Nieuw album Beyoncé staat vol met grote artiesten

Karen Luiken-22 juli 2022 om 13:30

Het wachten op het nieuwe album van Beyoncé was al een moeilijke opgave, maar wordt met de informatie die we nu hebben alleen nog maar zwaarder. Want wat blijkt nou? De plaat staat vol met samenwerkingen met grote artiesten.

Het album ‘Renaissance’ wordt volgende week uitgebracht en zal het zevende studioalbum van Beyoncé worden. Een mooie mijlpaal waar de zangeres flink voor heeft uitgepakt. Voor verschillende liedjes stak ze de handen ineen met artiesten als Drake, Pharrell Williams, The-Dream, Skrillex en Tricky Stewart. Ook maakte ze muziek met haar eigen man Jay-Z.

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat Queen B een album uitbracht. Haar laatste exemplaar, ‘Lemonade’, komt uit 2016.

Ziggy maakt indruk bij ‘American Idol’

Karen Luiken-28 februari 2024 om 06:59

Ziggy Krassenberg is door naar de volgende ronde in ‘American Idol’. De uitzending met de Nederlandse zanger, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’, zal binnenkort te zien zijn op de Amerikaanse beeldbuis.

Ziggy zong Lady Gaga’s nummer ‘Million Reasons’ voor het oog van de wereldberoemde juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan. Zij waren zo enthousiast, dat ze de kleurrijke zanger door lieten gaan naar de volgende ronde.

De grote droom van Ziggy is om door te breken en daar heeft hij in de afgelopen jaren al hard aan gewerkt. Naast ‘K2 zoekt K3’ deed hij ook al mee aan ‘Idols’ en ‘The Voice’. Dat liep helaas niet zoals gepland - als in: de zanger ging er nooit vandoor met de winst - maar nu doet hij een nieuwe poging.

Bekijk hieronder de auditie van Ziggy:

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer