Nieuw album Beyoncé staat vol met grote artiesten

Karen Luiken-22 juli 2022 om 13:30

Het wachten op het nieuwe album van Beyoncé was al een moeilijke opgave, maar wordt met de informatie die we nu hebben alleen nog maar zwaarder. Want wat blijkt nou? De plaat staat vol met samenwerkingen met grote artiesten.

Het album ‘Renaissance’ wordt volgende week uitgebracht en zal het zevende studioalbum van Beyoncé worden. Een mooie mijlpaal waar de zangeres flink voor heeft uitgepakt. Voor verschillende liedjes stak ze de handen ineen met artiesten als Drake, Pharrell Williams, The-Dream, Skrillex en Tricky Stewart. Ook maakte ze muziek met haar eigen man Jay-Z.

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat Queen B een album uitbracht. Haar laatste exemplaar, ‘Lemonade’, komt uit 2016.

Verrassing: Taylor Swift dropt nieuwe videoclip

Karen Luiken-27 januari 2023 om 08:07

Taylor Swift heeft haar fans deze ochtend verrast met een groot cadeau. De zangeres dropte compleet uit het niets (oké, met een kleine aankondiging vooraf) een gloednieuwe videoclip.

Het gaat om de clip die hoort bij ‘Lavender Haze’, een nummer dat op haar nieuwe album ‘Midnights’ staat. Van diezelfde plaat zijn inmiddels ook al de videoclips van de liedjes ‘Anti-Hero’ en ‘Bejeweled’ verschenen.

Je bekijkt de gloednieuwe videoclip hier:

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Ontdek meer