Tomorrowland lanceert eigen platenlabel

Dieter Blarinckx-28 augustus 2021 om 09:58

Groot nieuws uit de muziekwereld want het populaire Belgische muziekfestival Tomorrowland lanceert immers een eigen platenlabel: Tomorrowland Music.

“Ik ben erg trots op hoe veerkrachtig ons team is geweest om nieuwe manieren te vinden om Tomorrowland te laten leven in de nieuwe wereld van de afgelopen periode. We hebben de extra tijd gebruikt om te focussen op projecten die al lang op ons lijstje stonden. Een daarvan was zeker de lancering van ons eigen platenlabel, Tomorrowland Music”, klinkt het bij CEO Michiel Beers.

Het platenlabel beheert natuurlijk artiesten die allemaal een band hebben met het bekende festival. De eerste release wordt alvast ‘You Got The Love’, een nummer van Never Sleeps, wat dan weer een nieuw project is van Afrojack en Chico Rose. Het nummer zal vanaf vrijdag wereldwijd beschikbaar zijn via allerlei platformen.

Stay tuned voor muzikale updates!

Jan Kooijman lanceert eerste single ‘Neem Me Mee’

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:06

Wie gisteren naar ‘Dancing With The Stars’ keek, kreeg als eerste een muzikale primeur: jurylid en danser Jan Kooijman bracht er live immers zijn eerste eigen single. Ook op dat moment werd de officiële videoclip gedropt op YouTube.

'Neem Me Mee' is de eerste track van 'Schemering’, de volledige eerste EP van de 40-jarige danser, die later dit jaar zal verschijnen.

Bekijk en beluister ‘m hieronder:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer