Tomorrowland lanceert eigen platenlabel

Dieter Blarinckx-28 augustus 2021 om 09:58

Groot nieuws uit de muziekwereld want het populaire Belgische muziekfestival Tomorrowland lanceert immers een eigen platenlabel: Tomorrowland Music.

“Ik ben erg trots op hoe veerkrachtig ons team is geweest om nieuwe manieren te vinden om Tomorrowland te laten leven in de nieuwe wereld van de afgelopen periode. We hebben de extra tijd gebruikt om te focussen op projecten die al lang op ons lijstje stonden. Een daarvan was zeker de lancering van ons eigen platenlabel, Tomorrowland Music”, klinkt het bij CEO Michiel Beers.

Het platenlabel beheert natuurlijk artiesten die allemaal een band hebben met het bekende festival. De eerste release wordt alvast ‘You Got The Love’, een nummer van Never Sleeps, wat dan weer een nieuw project is van Afrojack en Chico Rose. Het nummer zal vanaf vrijdag wereldwijd beschikbaar zijn via allerlei platformen.

Stay tuned voor muzikale updates!

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer