Allison keert terug in eerste trailer 'Teen Wolf'-film

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 05:57

Fans van de populaire serie 'Teen Wolf' hebben er lang op moeten wachten, maar op het Amerikaanse ComicCon werd zonet de eerste trailer van 'Teen Wolf: The Movie' onthuld.

De film pikt de draad weer op waar de populaire MTV-serie stopte. De serie was een gigantisch succes en liep meerdere seizoenen tussen 2011 en 2017. En als we de trailer mogen geloven, gaan we heel wat bekenden zien in de film! Zelfs het geliefde personage Allison Argent is terug!

Ook een groot deel van de originele cast zal terug te zien zijn in de film: naast Tyler Posey en Chrystal Reed, zien we ook Holland Roden als Lydia Martin, Shelley Hennig als Malia Tate, Tyler Hoechlin als Derek Hale, Linden Ashby als Noah Stilinski, Colton Haynes as Jackson Whittemore en Ian Bohen als Peter Hale.

'Teen Wolf: The Movie' zal dit najaar te streamen zijn via Paramount+. Helaas is er nog niet geweten waar we 'm in Vlaanderen zullen kunnen streamen.

'Eternals' krijgt dan toch een vervolg!

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 17:05

Het leek er even op dat Marvel niet van zin was om een sequel te maken van 'Eternals', maar dat werd zopas ontkracht. Er is wel degelijk een vervolg in de maak!

Het leuke nieuws werd (hoogstwaarschijnlijk per ongeluk) bekendgemaakt door acteur Patton Oswald. Hij speelt in het Marvel Cinematic Universe de rol van Pip, die in de post credits van ‘Eternals’ naast Eros (Harry Styles) te zien was. Oswald wist ook te vertellen dat Chloé Zhao opnieuw zal gaan regisseren en dat de voorbereidingen volop aan de gang zijn!

De eerste film kwam vorig jaar uit en was een matig succes. ‘Eternals’ vertelt het verhaal van een groep mensen die ter wereld (of ter heelal) zijn gebracht om het volledige bestaan te beschermen. Die groep staat boven de mensheid, en heeft de gave om oorlogen te stoppen en te starten. Alleen is dat net iets waar ze zich niet mee mogen moeien. Nadat de groep dacht de laatste Deviant te hebben uitgeschakeld, duiken ze duizenden jaren later toch weer op. Dat zorgt ervoor dat de Eternals terug moeten samenkomen om de wezens te verslaan en de mensheid te redden.

Wanneer de tweede ‘Eternals’ net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Harry Styles moest drie uur in make-up voor naaktscène

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 09:30- Foto:

Instagram Harry Styles

Harry Styles kan tegenwoordig meer dan zingen alleen. Sinds een paar jaar is hij ook zijn grote acteerdroom aan het achterna jagen en dat doet hij goed! De Britse zanger heeft de hoofdrol weten strikken in de nieuwe film 'Don't Worry Darling'. Daarin komt onder andere een naaktscène en daarvoor heeft Harry maar liefst drie uur in de make-upstoel moeten zitten!

De reden? Voor de naaktscène moesten ze al zijn tatoeages bedenkt worden en je moet geen grote Harry Styles-fan zijn om te weten dat dat wel even kan duren. De in totaal 60 tatoeages werden eerst bedekt met een laag rode pigment, dan een laag groene pigment en tot slot nog een dikke laag foundation.

Harry speelt de rol van een charmante jongeman in de jaren '50. Tatoeages passen niet helemaal in dat plaatje thuis en dus moest de zanger drie uur lang de make-up in voor een ware transformatie. Wij zijn alvast benieuwd naar de film én naar de naaktscène natuurlijk!

Ontdek meer