Zien: eerste trailer ‘Dungeons & Dragons’-film gedropt!

Dieter Blarinckx-22 juli 2022 om 05:45

Groot nieuws uit Hollywood want op de Amerikaanse strip- en filmbeurs Comic-Con is de gloednieuwe, eerste trailer van 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' gedropt!

De film is gebaseerd op het populaire bordspel, dat de ‘Stranger Things’-fans zeker zullen herkennen! Het is niet de eerste verfilming, al in 2000 werd er een film gedropt, maar die flopte énorm. Fingers crossed dat deze het beter doet!

De sterrencast bestaat o.a. uit Chris Pine, Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis en Hugh Grant.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' speelt vanaf maart 2023 in de bioscoopzalen.

Check de trailer hier:

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer