Veel grote namen in Netflix-animatiefilm 'Scrooge: A Christmas Carol'

Karen Luiken-22 juli 2022 om 04:29

Het duurt nog wel even voordat de feestdagen aanbreken, maar toch is Netflix nu al druk bezig met de voorbereidingen. De streamingsdienst komt in december met een moderne en geanimeerde versie van ‘Scrooge: A Christmas Carol’. Veel grote namen werken eraan mee.

De film is gebaseerd op het originele Scrooge-verhaal en gaat over Ebenezer Scrooge, een onvriendelijke man die nog maar één kerstavond over heeft om van zichzelf een beter mens te maken.

Netflix heeft flink wat grote namen weten te strikken voor de film. Scrooge, het hoofdpersonage, wordt ingesproken door Luke Evans. Verder zijn er ook rollen weggelegd voor Olivia Colman, Jessie Buckley, Johnny Flynn en Jonathan Pryce.

‘Scrooge: A Christmas Carol’ verschijnt in de laatste maand van dit jaar op Netflix.

Dit is de eerste trailer van de nieuwe 'Transformers'-film

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:24

Optimus Prime en Bumblebee zijn helemaal terug van weggeweest in de gloednieuwe film in de ‘Transformers’-franchise: ‘Rise of the Beasts’.

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga speelt zich af in de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

Naast de bekende personages Optimus Prime en Bumblebee, zien we ook een heleboel nieuwe machines de revue passeren in de eerste trailer. Zo zien we namelijk allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ zal aankomende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer