Veel grote namen in Netflix-animatiefilm 'Scrooge: A Christmas Carol'

Karen Luiken-22 juli 2022 om 04:29

Het duurt nog wel even voordat de feestdagen aanbreken, maar toch is Netflix nu al druk bezig met de voorbereidingen. De streamingsdienst komt in december met een moderne en geanimeerde versie van ‘Scrooge: A Christmas Carol’. Veel grote namen werken eraan mee.

De film is gebaseerd op het originele Scrooge-verhaal en gaat over Ebenezer Scrooge, een onvriendelijke man die nog maar één kerstavond over heeft om van zichzelf een beter mens te maken.

Netflix heeft flink wat grote namen weten te strikken voor de film. Scrooge, het hoofdpersonage, wordt ingesproken door Luke Evans. Verder zijn er ook rollen weggelegd voor Olivia Colman, Jessie Buckley, Johnny Flynn en Jonathan Pryce.

‘Scrooge: A Christmas Carol’ verschijnt in de laatste maand van dit jaar op Netflix.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer